Skala Potamia, Ntinas Apartments

Hotelul este situat la doar 150 de metri de Golden Beach din Thassos, are 2 piscine si o cada cu hidromasaj in aer liber. Acesta ofera cazare moderna, cu Wi-Fi gratuit si vedere la Marea Egee sau la gradina. Ntinas Apartments dispune de studiouri, camere şi apartamente moderne, cu toate conditiile necesare (TV LCD şi aer condiţionat, etc). Toate camerele au un design aparte, tonuri relaxante de pamant.

Oaspetii pot savura bauturi şi cafea in zona barului de la piscina. De asemenea, Ntinas Apartments are un minimarket și un magazin de cadouri, deschise pe tot parcursul zilei iar copii  se pot bucura de locul de joaca special amenajat.

Tip cazare: hotel/ pensiune afacere de familie
Nota hotelului este de: 8.5
Nr. Apartamente: 20
Pret aproximativ/ Noapte: 35 EUR

Preturile sunt foarte bune, pentru un sejur de 7 nopti o familie va plati 245 EUR pentru 2 persoane si 441 EUR pentru 4 persoane. Este foarte cautat de familii si grupuri. 

Complexul este situat la 12 km de orasul Thassos si la 150 m de Golden Beach.

cazare thassos ntinas apartments[symple_callout button_text=”verifica hotel” button_color=”blue” button_url=”http://www.booking.com/hotel/gr/ntinas-apartments.ro.html?aid=365862;label=NtinasApThassos” button_rel=”nofollow”]Ntinas Apartments: de la 35 euro[/symple_callout]

Ultimile cazari adaugate

3 thoughts on “Skala Potamia, Ntinas Apartments

  1. Emma Suta says:

    Hello! I am Emma from Bucharest,and i am interesting for a vacation in 6 – m13 july for 7 nights in your beautiful place. What price i pay for this period? And how i paid? Sorry for my bad english…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test