Casa de vacanta pt 7 persoane pe plaja in Skala Kallirakhis, Thassos !

casa-vacanta-thassos-2

Pine Beach House – 7 persoane plaja privata (aproximativ 3000 ron) – o casa de vacanta cu terasă și o zonă de plajă privată, este situată în Skala Kallirakhis, la 1,7 km de Klisma South Wild Beach, la 26 km de portul Thassos și la 17 km de Biserica Maries. Această casă de vacanță are grădină, facilități de grătar, WiFi gratuit și parcare privată gratuită.
Casa de vacanță cu balcon și vedere la mare are 3 dormitoare, o cameră de zi, un TV cu ecran plat, o bucătărie utilată cu frigider și cuptor și 1 baie cu duș. În casa de vacanță sunt disponibile prosoape și lenjerie de pat.

La casa de vacanță este disponibil un serviciu de închiriere de biciclete.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

*Grecia de Weekend este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este pur informativ.

*Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Vezi si alte cazari recomandate in Thassos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test