Cazari recomandate in Thassos

Aceasta pagina face parte din proiectul Cazarea Ta in Grecia pe care l-am inceput anul trecut (2013) si este dedicata cazarilor din Thassos.

Pentru o navigare mai usoara printre ghidurile de pe grecia.de-weekend.ro va recomand sa accesati acest link: Ghid turistic Thassos (practic este o harta in forma de tabel cu toate ghidurile existente – obiective turistice, statiuni, plaje, etc).

Pentru  cititorii noi care nu stiu despre ce e vorba o sa scriu cateva cuvinte. Cazarea Ta in Grecia este un proiect sustinut de noi si de cititorii nostri care merg in vacanta si vor sa recomande o unitate de cazare (pe scurt cititorul „x” care a vizitat insula Thassos si a stat la hotelul „y” ne trimite email sau scrie un comentariu pe blog, noi verificam hotelul pe booking.com sau tripadvisor si publicam recomandarea pe site, astfel incat sa beneficieze toata lumea de ea 🙂 ).

Cazare recomandata in Thassos by Turul de Weekend

Folosind aceasta sectiune gasiti toate recomandarile publicate pe site pentru statiunea dorita. Din pacate pentru statiunile scrise cu gri nu exista nicio impresie / recomandare.

*Exista posibilitatea ca preturile sa se schimbe la momentul accesarii, asa ca pentru pret va recomand sa verificati direct pe booking.

Recomandari Booking

Aceste link-uri va ajuta sa navigati direct la statiunea aleasa pe site-ul booking.com. Unitatile de cazare afisate folosind link-urile de mai jos sunt ordonate dupa criteriile booking (oferte inteligente, note, comentarii, unitati de cazare populare din zona, etc).

*link-urile ingrosate reprezinte cele mai populare statiuni din Thassos conform booking.com.

 

Articole populare despre Insula Thassos

cazare recomandata thassos

Cele mai populare ghiduri turistice Thassos de pe site

Traseu de masina Bucuresti – ThassosIn acest articol incerc sa adun toate informatiile legate de drumul cu masina Bucuresti Thassos: costuri si 3 variante diferite de traseu Bucuresti Thassos. Ca punct de plecare am ales Bucurestiul, fiind cel mai apropiat mare oras de vama Giurgiu – Ruse.
Insula Thassos, de la Nord la SudIn acest ghid veti gasi link-uri catre alte articole de prezentare pentru fiecare statiune din Thassos, alaturi de scurte impresii apartinand celor care au fost acolo si ne-au trimis comentarii pe site sau pe email, precum si cele mai avantajoase cazari din zona respectiva. Totul este gandit pentru a va ajuta in a lua cele mai bune decizii in cazul in care va ganditi la o vacanta pe insula Thassos. Noi speram sa il gasiti util.
Plaje ThassosPeste 35 de plaje, majoritatea dintre ele acoperite cu nisip, altele cu pietris sau cu pietricele din marmura, marginesc Insula Thassos de-a lungul celor 98km de litoral … vezi care sunt cele mai apreciate plaje din Thassos.

 

Cele mai apreciate statiuni din Thassos (ghid statiune)

Skala PotamiaLa cca 15 km de Limenas, capitala insulei, se afla Skala Potamia, o statiune foarte cautata in insula…
LimenariaLimenaria (gr. “orasul cel mic”) este un orasel situat pe coasta de sud-vest a insulei Thassos , la 42…
Statiunea PotosUna dintre cele mai populare statiuni grecesti, Potos atrage in fiecare an numerosi turisti, fiind o destinatie apreciata…

 

Cele mai populare impresii din Thassos de pe site

Vacanta in Grecia – Skala PotamiaImpresiile Elenei pe Insula Thassos 2012 Pentru vacanta mea in Grecia, am ales de aceasta data Skala…
Thassos, Paradisul regasitPana sa ajung in insula Thassos, in fiecare an trebuia sa trec prin furcile caudine in timpul…
Un colt de rai si o statiune de vis, PotosImpresiile Deliei pe Insula Thassos, Septembrie 2013 Tassos este insula care atrage an de an tot mai…

4 thoughts on “Cazari recomandate in Thassos

  1. anny says:

    Recomand statiunea Skala Potamia pentru orice familie care isi doreste un concediu placut pe litoral cu copii mici sau mari 🙂

  2. Alecs says:

    Noi am stat la „Elekon” in Skala Potamia. Recomandam cu cea mai mare incredere. Foarte curat si placut amenajat, aproape de plaja si preturi foarte bune pentru conditiile oferite.
    Vacanta placuta va dorim…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *