Casa de vacanta in Thassos – Skala Potamia, Casa Litore – ideal pentru familii

casa-de-vacanta-skala-potamia-thassos-1

Litore este o casă de vacanţă cu facilităţi de grătar situată în Skala Potamias, lângă Muzeul Polygnotou Vagi. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Această casă de vacanţă are unităţi de cazare cu aer condiţionat şi o chicinetă complet utilată, cu frigider şi plită. Toate unităţile de cazare au balcon cu vedere la mare.
Oaspeţii se pot relaxa în grădină.

Acesta este locul preferat de turiștii din Skala Potamia, conform comentariilor independente.

Familiile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,7 pentru un sejur cu copiii.

Recenzie Booking: Conditiile au fost impecabile, am specificat in comentarii ca venim insotiti de bebelus 6 luni si am gasit in camera patut pt bebe. Gazda a fost extraordinara, ne a ajutat ori de cate ori am avut nevoie… cu siguranta o sa revenim si la anul. Cazarea avea priveliste atat spre munte cat si spre mare, iar plaja era la doi pasi.
Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

*Grecia de Weekend este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este pur informativ.

*Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Alte cazari in Thassos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test