Casa de vacanta in Thassos – Skala Potamia, Casa Litore – ideal pentru familii

casa-de-vacanta-skala-potamia-thassos-1

Skala Potamia este o stațiune populară situată pe coasta de nord a insulei Thassos, în Marea Egee. Această stațiune este orientată în principal către familiile cu copii, datorită plajelor sale cu nisip fin și apei cristaline, care sunt în general sigure și ușor accesibile pentru copii. De asemenea, stațiunea are o selecție largă de taverne și restaurante, care servesc mâncăruri tradiționale grecești și internaționale, și care sunt potrivite pentru gusturile copiilor.

În timpul verii, Skala Potamia găzduiește, de asemenea, o serie de evenimente și festivaluri culturale, care sunt potrivite pentru întreaga familie. Stațiunea este, în general, una liniștită și relaxantă, dar totuși animată, oferind multe opțiuni de divertisment pentru toate vârstele.

Cazare recomandata in Skala Potamia, Litore

Litore este o casă de vacanţă cu facilităţi de grătar situată în Skala Potamias, lângă Muzeul Polygnotou Vagi. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Această casă de vacanţă are unităţi de cazare cu aer condiţionat şi o chicinetă complet utilată, cu frigider şi plită. Toate unităţile de cazare au balcon cu vedere la mare.

Oaspeţii se pot relaxa în grădină.

Acesta este locul preferat de turiștii din Skala Potamia, conform comentariilor independente.

Familiile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,7 pentru un sejur cu copiii.

Recenzie Booking: Conditiile au fost impecabile, am specificat in comentarii ca venim insotiti de bebelus 6 luni si am gasit in camera patut pt bebe. Gazda a fost extraordinara, ne a ajutat ori de cate ori am avut nevoie… cu siguranta o sa revenim si la anul. Cazarea avea priveliste atat spre munte cat si spre mare, iar plaja era la doi pasi.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

*Grecia de Weekend este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este pur informativ.

*Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Alte cazari in Thassos

One thought on “Casa de vacanta in Thassos – Skala Potamia, Casa Litore – ideal pentru familii

  1. Focșa Mihaela says:

    Hello. Please let me know if you have a room between August 21 and September 2 for 6 nights. 2 adults and a 15-year-old child, and mention a price, of course. Thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test