Casa de vacanta pe malul marii, cu plaja privata in Thassos – Amicasa !

amicasa-thassos-location-1

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Amicasa Private Seaside Suite se află în Pachis, la 250 de metri de plaja Pachis și la 2,3 km de plaja Glikadi. Oaspeții beneficiază de grădină și aer condiționat. Această proprietate de la malul mării oferă acces la balcon, WiFi gratuit și parcare privată gratuită.
Casa de vacanță are 1 dormitor, 1 baie, lenjerie de pat, prosoape, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, zonă de luat masa, bucătărie dotată complet și patio cu vedere la grădină.

Această casă de vacanță servește micul dejun continental.

Amicasa Private Seaside Suite pune la dispoziție grătar. În zona din jur puteți opta pentru canotaj. Proprietatea oferă zonă de plajă privată.
Recenzii Google:

“A Mi Casa nu este o “cazare” sau o “locație”, ci o experiență.
Să povestesc experiența mea aici este ca și cum aș povesti despre un salt cu parașuta. Trebuie s-o trăiești ca s-o înțelegi.
Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

*Grecia de Weekend este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este pur informativ.

*Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test