Cazare la malul marii cu plaja privata, perfecta pentru familiile cu copii – Front Beach House

cazare-malul-marii-thassos-familii-copii-2

Front Beach House se află în Skala Kallirakhis şi oferă facilităţi de grătar şi o grădină. Această casă de vacanţă cu vedere la mare şi la munte oferă şi acces gratuit la internet WiFi.
Casa de vacanţă are 3 dormitoare, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, o bucătărie modernă complet utilată şi 2 băi cu cadă sau duş.

Oraşul Potos se află la 11 km de proprietate.

Familiile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 10 pentru un sejur cu copiii.
Recenzie Booking:

„Tot. Casa este grozavă, proprietarii și ei, locul este perfect pentru o familie cu copii sau pentru o companie mare. Priveliștea este uimitoare, și plaja. Există o tavernă minunată la 50 de metri de casă. Există o grădină mare, casa are tot ce aveți nevoie. Uimitor! Ne vom întoarce în curând! Vă mulțumesc mult pentru tot 💙💙💙” – Traducere de Google

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

*Grecia de Weekend este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este pur informativ.

*Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Vezi si alte recomandari in thassos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test