Cazare la malul marii cu plaja privata, perfecta pentru familiile cu copii – Front Beach House

cazare-skala-thassos

Descoperă paradisul la Front Beach House în Skala Kallirakhis, locul ideal pentru un sejur de neuitat alături de cei dragi! Cu vedere uimitoare la mare și munte, această casă de vacanță vă întâmpină cu o atmosferă plină de farmec și relaxare.

Fiecare dintre cele 3 dormitoare ale Front Beach House este îmbietor și confortabil, iar TV-ul cu ecran plat și canale prin cablu asigură divertismentul pentru întreaga familie. Bucătăria modernă și complet utilată vă permite să pregătiți mese delicioase, iar cele 2 băi cu cadă sau duș oferă un plus de confort.

Înconjurată de o grădină încântătoare și dotată cu facilități de grătar, această casă de vacanță vă invită să trăiți experiențe memorabile în aer liber. Accesul gratuit la internet WiFi vă menține conectați în orice moment.

La doar 11 km de orașul Potos, Front Beach House este apreciată deosebit de mult de familiile care caută o locație liniștită și captivantă. Nu ratați șansa de a savura clipele magice pe care vi le oferă această proprietate!

Sumar recenzii:

Casa este excelentă, cu o priveliște uimitoare și plajă aproape. Potrivită pentru familii și grupuri mari. Există taverne minunate în apropiere. Grădină mare, dotată cu tot ce este necesar. Gazdele sunt foarte amabile și primitorii. Se află chiar pe malul mării, cu plajă proprie. Condiții ideale pentru relaxare.

Vezi si alte recomandari in thassos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test