Insula Thassos, inepe de aici

Acest articol este despre insula Thassos si va prezinta insula de la nord la sud. Recomand citirea lui in intregime ca sa va faceti o idee clara. Insula Thassos de la Nord la Sud

Tot ce trebuie sa stii despre drumul spre thassos

In acest articol incerc sa adun toate informatiile legate de drumul cu masina Bucuresti Thassos prin Keramoti, costuri si 4 variante diferite de traseu Bucuresti Thassos. Ca punct de plecare am ales Bucuresti, fiind cel mai apropiat mare oras de vama Giurgiu – Ruse.

Insula Thassos masoara aproximativ 100 km, ceea ce inseamna ca o puteti strabate in aproximativ 3 ore cu autobuzul, bineinteles, daca nu decideti sa coborati la fiecare statie. Cei care nu inchiriaza o masina pe durata vacantei lor in Thassos, pot alege sa viziteze insula cu ajutorul autobuzelor locale KTEL.

Potrivit site-urilor de stiri la acest drum se lucreaza de 68 de ani :). In 2013 drumul prin Makaza a fost inaugurat si este cel mai scurt drum care leaga Romania de Grecia. Distanta este de aproximativ 400 km si se parcurg in 6 ore conform google maps.

Impresii si recomandari

Ultimile articole publicate