Cazare recomandata in Limenaria – Hotel Diamond, 100m de plaja

cazare-limenaria-hotel-diamond-1

Hotel Diamond se află la 100 de metri de plaja Limenaria. Restaurantul în aer liber servește preparate din bucătăria grecească şi internațională.

Camerele de la Hotel Diamond au balcon privat, unele cu vedere la mare. În plus, oaspeții au la dispoziție acces gratuit la internet WiFi, aer condiţionat şi TV prin satelit.
Piscina oferă un cadru relaxant. Oaspeții se pot antrena în sala de gimnastică. Biroul de turism oferă informații despre atracțiile locale şi serviciu de închirieri auto.

Hotel Diamond se află la 40 de minute de mers cu maşina de orașul Thasos. Oaspeții beneficiază de parcare gratuită.

Reviews Booking:

“A fost curățenie , se făcea zilnic si se schimbau prosoapele Priveliștea foarte frumoasa din camere cu vedere la mare Micul dejun bun ( nu erau mari schimbari de la zi la zi , dar aveai ce sa mananci ) Camerele destul de mari ( Camera delux cu vedere la mare )

Probleme cu apa la vasul de toaleta ( am sesizat de 2 ori , mergea pe moment dar problema reapărea ) Saltea de la pat foarte tare si inconfortabila , cel putin pentru noi”
“Hotelul a fost conform fotografiilor de pe site. Am avut camere cu vedere la mare şi priveliştea era superbă de pe balcon. Camerele sunt mari, mobilierul de calitate, micul dejun tip bufet ok, curăţenie se făcea zilnic cu schimbarea prosoapelor, la fiecare 2 zile se schimba lenjeria de pat. Dacă nu eşti obişnuit cu o saltea mai tare, asta ar putea fi ceva inconfortabil. Plaja este foarte aproape de hotel, cobori dealul pe care este situat hotelul, treci strada si ai ajuns la plajă. Este o plajă liniştită, fără aglomeraţie, dar mai mult cu pietre.

Izolaţia fonică a camerelor şi faptul că nu aveai intimitate pe balcon, la camerele standard nu există paravan între balcoane iar la cele deluxe paravanul este parţial.”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

*Grecia de Weekend este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este pur informativ.

*Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test