Casă de vacanță cu 2 dormitoare la malul mării în Skala Marion – Thassos !

Skala Marion este un sat pitoresc situat pe insula Thassos, Grecia. Acesta se află la aproximativ 20 de kilometri sud de capitala insulei, Limenas. Skala Marion oferă turiștilor o experiență autentică de insulă, cu străzi înguste, case tradiționale și o atmosferă relaxantă și liniștită. Acesta este situat pe coasta mării Egee și oferă o serie de plaje minunate pentru cei care doresc să se scalde sau să se bronzeze. Satul are o serie de restaurante, taverne și cafenele care oferă opțiuni delicioase de mâncare și băuturi.

Cazare recomandata: Sunset House Skala Maries

Sunset House Skala Maries 2 oferă cazare cu WiFi gratuit în Skala Marion, la 300 de metri de plaja Skala Marion. Această casă de vacanță este prevăzută cu grădină.

De asemenea, casa de vacanță are 2 dormitoare separate, living și 1 baie.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

*Grecia de Weekend este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este pur informativ.

*Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test