Casă de vacanță cu 2 dormitoare la malul mării în Skala Marion – Thassos !

Skala Marion este un sat pitoresc situat pe insula Thassos, Grecia. Acesta se află la aproximativ 20 de kilometri sud de capitala insulei, Limenas. Skala Marion oferă turiștilor o experiență autentică de insulă, cu străzi înguste, case tradiționale și o atmosferă relaxantă și liniștită.

Acesta este situat pe coasta mării Egee și oferă o serie de plaje minunate pentru cei care doresc să se scalde sau să se bronzeze. Satul are o serie de restaurante, taverne și cafenele care oferă opțiuni delicioase de mâncare și băuturi.

Cazare recomandata: Sunset House Skala Maries

Alege-ți locul perfect de relaxare în inima insulei Thassos, în această casă de vacanță minunată, care oferă un amestec irezistibil de confort și rafinament. Cu 2 dormitoare separate, vei avea suficient spațiu pentru a te bucura de intimitate, alături de prieteni sau familie.

Livingul generos îți va oferi un loc perfect pentru a te relaxa după o zi plină de explorări și aventuri pe insulă, iar baia modernă și bine dotată îți va asigura confortul de care ai nevoie. Imaginează-ți cum te bucuri de culorile apusului de soare, în timp ce admiri priveliștea pitorească din Skala Maries.

Sunset House Skala Maries îți va oferi sentimentul de a fi acasă, departe de casă, în timp ce te bucuri de frumusețea și farmecul insulei Thassos. Nu rata oportunitatea de a te caza în această locuință de vis, care îmbină perfect eleganța, confortul și amintirile pe care ți le vei crea alături de cei dragi.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

*Grecia de Weekend este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este pur informativ.

*Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

2 thoughts on “Casă de vacanță cu 2 dormitoare la malul mării în Skala Marion – Thassos !

  1. Ghinea Nicolae Valentin says:

    Buna ziua ma interesează în perioada 7 -13august santem 4 adulți și un copil de 14 ani,vreau un preț.
    Multumesc

  2. Ghinea Nicolae Valentin says:

    Buna ziua ma interesează în perioada 7 -13august santem 4 adulți și un copil de 14 ani,vreau un preț.
    Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test