Casa de vacanta cu plaja privata, pe malul marii in Skala Kallirakhis, Thassos – Agyrovoli Bungalow

casa-de-vacanta-thassos-malul-marii-1

Skala Kallirakhis este un mic sat pescăresc situat pe insula grecească Thassos, cunoscut pentru plajele sale pitorești și pentru atmosfera liniștită și relaxantă. Căutând cazare în Grecia, Skala Kallirakhis este o destinație perfectă pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță liniștită și confortabilă.

În Skala Kallirakhis, turiștii pot găsi o varietate de opțiuni de cazare, de la hoteluri și vile de lux la apartamente și studiouri mai accesibile ca preț. Majoritatea cazărilor din Skala Kallirakhis oferă vedere la mare și acces rapid la plajă, iar multe dintre acestea sunt decorate în stil tradițional grecesc, oferind o experiență autentică și autentică. Mai jos vă recomandăm cazare la o casă de vacantă in Skala Kallirakhis.

CAZARE RECOMANDATA: Agyrovoli Bungalow, Skala Kallirakhis

Agyrovoli Bungalow oferă cazare cu WiFi gratuit, pe malul mării, în Skala Kallirakhis, la doar 1,3 km de plaja Skala Kalirachi. Oaspeții au la dispoziție o grădină, facilități de grătar și o zonă de plajă privată. Casa de vacanță are o terasă și se află într-o zonă potrivită pentru diferite activități, precum drumeții, snorkelling și pescuit.
Casa de vacanță are 1 dormitor, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, zonă de luat masa, bucătărie complet utilată, baie și balcon cu vedere la grădină.

Recenzii Booking:

„Uau, ce bungalou cu adevărat frumos !!!! Cadrul este incredibil, un loc real pentru a sta chiar pe malul apei. Cu toții ne-a plăcut să ne trezim la sunetul valurilor practic chiar în fața ușii noastre și să înotăm de pe debarcader. Proprietarii Giorgos, Maria și fiica Eleanor au fost gazde cu adevărat calde și generoase și vom privi înapoi la șederea noastră cu multă dragoste. Trebuie să menționăm, de asemenea, mâncarea celui mai proaspăt pește prins în fața noastră în ziua sosirii și gătit și în farfuria noastră 10 minute mai târziu …. delicios !! Mi-ar plăcea să mă întorc cândva. Mulțumesc Joanne și familiei” – Traducere de Google 

“Cea mai relaxantă vacanță. Totul a fost minunat. Marea este la câțiva metri distanță. În fiecare dimineață servim masa pe terasa din fața mării. A fost cea mai autentică vacanță grecească. Maria ne-a recomandat cea mai bună tavernă cu pește proaspăt. Cu siguranta vom reveni!”

În afara plajelor și a cazărilor confortabile, Skala Kallirakhis oferă turiștilor o mulțime de opțiuni pentru a se relaxa și a se bucura de timpul liber, inclusiv sporturi nautice, plimbări cu barca, excursii în jurul insulei și experiențe culinare autentice în tavernele locale.

În concluzie, Skala Kallirakhis este o destinație ideală pentru cei care caută o vacanță liniștită și confortabilă în Grecia, cu opțiuni de cazare pentru toate bugetele și o varietate de activități pentru a se bucura de frumusețea naturală a insulei Thassos.

Disclaimer / De retinut:

  • Pagina Facebook: Ghid Turistic Grecia
  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Grecia de Weekend) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
  • Grecia de Weekend este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania.
  • Site-ul a luat nastere in urma multor vacante petrecute in Grecia. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Alte cazari recomandate in thassos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test