Casa de vacanta cu plaja privata, pe malul marii – Agyrovoli Bungalow

casa-de-vacanta-thassos-malul-marii-1

Agyrovoli Bungalow oferă cazare cu WiFi gratuit, pe malul mării, în Skala Kallirakhis, la doar 1,3 km de plaja Skala Kalirachi. Oaspeții au la dispoziție o grădină, facilități de grătar și o zonă de plajă privată. Casa de vacanță are o terasă și se află într-o zonă potrivită pentru diferite activități, precum drumeții, snorkelling și pescuit.

Casa de vacanță are 1 dormitor, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, zonă de luat masa, bucătărie complet utilată, baie și balcon cu vedere la grădină.
Recenzii Booking:

„Uau, ce bungalou cu adevărat frumos !!!! Cadrul este incredibil, un loc real pentru a sta chiar pe malul apei. Cu toții ne-a plăcut să ne trezim la sunetul valurilor practic chiar în fața ușii noastre și să înotăm de pe debarcader. Proprietarii Giorgos, Maria și fiica Eleanor au fost gazde cu adevărat calde și generoase și vom privi înapoi la șederea noastră cu multă dragoste. Trebuie să menționăm, de asemenea, mâncarea celui mai proaspăt pește prins în fața noastră în ziua sosirii și gătit și în farfuria noastră 10 minute mai târziu …. delicios !! Mi-ar plăcea să mă întorc cândva. Mulțumesc Joanne și familiei” – Traducere de Google 
Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

*Grecia de Weekend este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este pur informativ.

*Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Alte cazari recomandate in thassos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test