Cazare Casa de Vacanta in Skala Rochoni – Thassos !

Sea la vie este casa perfectă pe care să o închiriezi și să te bucuri de sunetul valurilor în fiecare zi. Această căsuță de vis, cu gărduț alb, o să te facă să-ți dorești sa nu mai pleci. 

Sea la vie este o casă mică de vacanță, foarte confortabilă și curată, echipată cu tot ce ai nevoie.
Pe terasă, poți savura micul dejun și cafeaua, privind frumoasa mare din Skala Rachoni. Mai e nevoie să va spunem de apusurile de soare absolt magnifice?


La Sea la Vie se poate caza un cuplu sau o familie cu un copil. Are o bucătărie complet echipată, un televizor cu ecran plat, aer condiționat.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

*Grecia de Weekend este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este pur informativ.

*Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test