Casa de vacanta de 4 persoane la malul marii – Poli’s Beach House, Thassos!

casa-de-vacanta-thassos-1

Skala Kalirachi din insula Thassos este un sat tradițional pitoresc, situat pe coasta de nord-vest a insulei, recunoscut pentru plajele sale cu apă cristalină și peisajele naturale impresionante.

cazare recomandata


Poli’s Beach House este o casă de vacanță situată în Skala Kallirakhis, la doar 1,5 km distanță de plaja Klisma South Wild și la 2,7 km distanță de plaja Skala Kalirachi. Aceasta oferă cazare confortabilă cu acces gratuit la internet prin WiFi, aer condiționat și o grădină îngrijită.

Casa de vacanță are 2 dormitoare și o baie modernă, fiind echipată cu lenjerie de pat și prosoape. De asemenea, beneficiază de un televizor cu ecran plat, o bucătărie complet utilată și o terasă cu o priveliște impresionantă la mare.

casa-de-vacanta-thassos-1

parerile turistilor despre Poli's Beach House

  • Locație liniștită, la câțiva metri de mare. Ideal pentru relaxare.

  • La început am avut impresia că vom părăsi locul imediat. I-am acordat locului puțin timp și la final ne-a plăcut.

  • Locația chiar lângă mare.

  • Te simți ca acasă la bunica – într-un mod bun.

  • Prețul.

  • Gazda a fost receptivă și a rezolvat toate comentariile noastre în cel mai scurt timp posibil.

  • Locația casei este incântătoare, chiar pe o plajă rezervată caselor care se află acolo. În imediata apropiere, chiar pe plajă, se află două taverne, am încercat ambele și ne-am simțit bine. Vecinii sunt prietenoși și nu invazivi. Achille este un gazdă atentă și grijulie. La doar câțiva kilometri distanță se află o plajă, Crusoe Bay, gestionată, printre alții, de un băiat din Padova, frumoasă, sălbatică și puțin aglomerată. Nouă, care nu prea ne plac locurile foarte turistice, ne-a plăcut foarte mult.

casa-de-vacanta-thassos-1
Verifică disponibilitatea


cazare recomandata in thassos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test