Cazare la casele de vacanta din Aliki, Thassos – Direct proprietate

cazare-case-aliki-thassos

Aliki este o zonă de coastă pitorească situată în partea de sud-est a insulei grecești Thassos. Aici veți găsi plaje frumoase cu nisip fin și apă cristalină, iar unele dintre ele sunt potrivite pentru activități nautice, cum ar fi snorkeling sau scufundări. In Aliki există o gamă largă de opțiuni de cazare pentru diferite preferințe și bugete.

Cazare recomandata in aliki
Aliki oferă o varietate de opțiuni de cazare pentru turiști. Puteți găsi cazare la case de vacanță confortabile chiar pe plajă sau cazare in apartamente și vile situate pe dealurile înconjurătoare, oferind o priveliște panoramică la Marea Egee.

Cazare in casele Aliki

Casele Aliki sunt idilice și ideale pentru a petrece vacanțele chiar acolo unde începe plaja, împreună cu cei dragi în Thassos. Amplasate într-un loc exotic, înconjurat de natură verde smarald și cu mare în fața caselor noastre tradiționale de piatră, am creat cel mai atrăgător peisaj pentru o experiență de neuitat. Natura și descoperirile arheologice transformă Aliki într-o destinație foarte atractivă.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în vara aceasta!

The Beachfront House 1

Casa de pe plajă numărul 1 cu o suprafață de 60 m² poate găzdui până la 6 persoane și oferă o vedere unică la mare. Este complet utilată cu tot ce aveți nevoie pentru o ședere confortabilă. Dispune de un dormitor separat cu baie proprie, un living, o bucătărie și încă o baie.

Wi-Fi și locuri de parcare sunt disponibile pentru toți oaspeții noștri.

cazare-aliki-house-3
Rezervari direct proprietar

BEACHFRONT HOUSE 2

Casa de pe plajă numărul 2 cu o suprafață de 60 m² poate găzdui până la 6 persoane. Este cu vedere la mare și, de asemenea, complet mobilată și utilată cu toate facilitățile necesare. Dispune de un dormitor separat cu baie proprie, un living, o bucătărie și încă o baie.

Wi-Fi și locuri de parcare sunt disponibile pentru toți oaspeții noștri.
cazare-aliki-house-1
Rezervari direct proprietar

BEACHFRONT HOUSE 3
Casa noastră cu vedere la grădină de 35 m² poate găzdui până la 4 persoane și oferă o priveliște încântătoare către natura răcoroasă din jurul caselor noastre. Este formată dintr-un singur spațiu cu un pat dublu și o canapea extensibilă.

Wi-Fi și locuri de parcare sunt disponibile pentru toți oaspeții noștri.

cazare-aliki-house-4
Rezervari direct proprietar
Alte cazari recomandate in thassos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test