Thassos Grand Resort – tot ce trebuie să știți înainte de a vă rezerva camera!

thassos-grand-resort-1


Thassos Grand Resort este un hotel de 5 stele nou construit pe insula Thassos. Datorită spațiului său generos, este cea mai pură emanare a luxului, care vă va face să vă simțiți confortabil ca acasă, încă de la primul moment în care intrați. Fiecare dintre cele 161 de camere magnific stilizate, cele 8 suite și cele 2 vile ale acestui resort de lux oferă un stil de viață mediteranean de neegalat. Acest hotel de 5 stele din Thassos îmbină cu ingeniozitate confortul modern cu design-uri excepționale în alb proaspăt, albastru răcoros și bej calm, combinând facilități de ultimă generație, proceduri spa și frumusețe naturală pentru a oferi o vacanță de lux de neuitat în Grecia.

Datorită istoriei sale bogate și a rămășițelor sale arheologice, plajelor minunate, varietății de activități și oamenilor prietenoși, Thassos a devenit una dintre acele insule către care turistii se întorc an de an. Este foarte populară mâncării incredibil de delicioase, serviciilor de înaltă calitate oferite și amestecului foarte intrigant de modern și tradițional.

Astăzi, insula este o destinație preferată recunoscută, cu infrastructura corespunzătoare, oferind oaspeților toate conforturile moderne necesare pentru o ședere memorabilă și o vacanță de neuitat în Grecia.

Dacă căutați un hotel de lux de 5 stele cu plajă proprie pe insula Thassos, acesta este locul visurilor dvs. Thassos Grand Resort este un loc minunat pentru oameni minunați.

thassos grand resort - facilitati

thassos-grand-resort-1
 • Acces direct la o plajă privată din Thassos
 • Două piscine în aer liber
 • Un restaurant bufet ce oferă numeroase meniuri mediteraneene autentice
 • O tavernă tradițională grecească
 • Un bar pe plajă și un bar la piscină
 • Camere, apartamente și vile spațioase și elegant mobilate
 • Băi private cu duș și cadă în fiecare cameră
 • TV cu ecran plat de 43 inch în fiecare cameră
 • Vedere la grădină, la munte sau la mare în unele unități
 • Conexiune WiFi gratuită în întreaga proprietate
 • Restaurantul Olympus ce pregătește un mic dejun bogat cu vedere la Golful Agios Giannis Lukas
 • Taverna Dionysos ce oferă rețete mediteraneene rafinate cu ingrediente alese cu atenție
 • Lounge bar ce servește o varietate de băuturi reconfortante sau cocktailuri de semnătură, perfecte pentru relaxarea la piscină.

thassos grand resort - impresii

După o analiză atentă a peste 100 de opinii și recenzii de pe platforme precum TripAdvisor, Google și Booking, am reușit să sintetizăm informațiile esențiale și să le prezentăm într-un mod detaliat și concis. Sperăm că aceste informații să vă ajute să luați cea mai bună decizie în privința alegerii Thassos Grand Resort pentru următoarea dumneavoastră vacanță.

Sumar impresii si recenzii despre Thassos Grand Hotel

În general, recenziile se referă la un resort cu camere spațioase și curate, piscine bine întreținute și plajă cu pietre. Unele recenzii menționează faptul că locația nu oferă multe opțiuni de distracție pentru adulți și că resortul este izolat. În plus, prețurile ridicate la tavernă și restaurant sunt criticate de unii oaspeți.

Cu toate acestea, alții au apreciat mâncarea și serviciile de cazare, cum ar fi patul confortabil și piscina încălzită. Serviciul din restaurant a primit recenzii mixte, unii fiind nemulțumiți de atitudinea arogantă a personalului, în timp ce alții au avut o experiență foarte bună și au apreciat ospitalitatea greco-română a unor angajați.

Resortul este recomandat în special pentru familii, deoarece există multe activități pentru copii. Cu toate acestea, un alt punct negativ menționat este că spațiul de joacă pentru copii nu este îngrijit.

În general, recenziile sunt împărțite între aspecte pozitive și negative ale resortului. Oaspeții au apreciat personalul amabil și profesionist, condițiile excelente și poziția excelentă a resortului, inclusiv siturile arheologice din apropiere. Mancarea a primit unele critici pentru lipsa de diversitate la pranz si oferta limitata de optiuni, dar micul dejun si cina au fost considerate acceptabile sau senzationale. Plaja și apa au fost laudate ca fiind perfecte, iar taverna din cadrul resortului a primit laude pentru mancare si preturi, iar ospatarita Kiki a primit mentionari speciale.

În general, oaspeții au fost foarte mulțumiți și au declarat că vor reveni la acest resort și îl vor recomanda altora.

 
Rezervă-ți cazarea acum Site Proprietate

Vezi cele mai bune oferte de cazare din ThassosBooking.com

alte cazari recomandate in thassos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test