Ghid Turistic Naxos

Ghid turistic Naxos

Ghid turistic Naxos ! Pe aceasta pagina o sa gasiti toate informatiile si ghidurile necesare pentru o vacanta pe insula Naxos ! Momentan pagina este in lucru, multumim pentru intelegere !

sate-naxos-chora-2
Insula naxos de la nord la sud (ghid)

Naxos este una dintre cele mai vechi insule din Grecia și a fost locuită din timpuri preistorice. In timpul antichitatii, insula a fost un important centru comercial și cultural. A fost cunoscută ca un centru al culturii minoice, iar ruinele acestei civilizații pot fi găsite încă pe insulă. Naxos este acum o destinație turistică populară, cu plaje lungi și linii de nisip alb, precum și cu un peisaj montan impresionant.

Cele mai frumoase plaje din Naxos !

Insula Naxos este binecuvantata cu munti impresionanti si vai fertile, plaje virgine si sate pitoresti, si o istorie ce povesteste despre nerecunoscatorul Tezeu care a abandonat-o pe Ariadna, dupa ce aceasta l-a ajutat sa scape din labirintul cretan. Ghidul de astazi va prezinta cele mai frumoase plaje din Naxos, noi am selectat 9, dar gusturile nu se discuta !

Satele traditionale din Naxos

Mai fertila decat oricare alta insula din Ciclade, Naxos este taramul maslinilor, strugurilor, smochinilor si citricelor. Frumusetea insulei nu se rezuma doar la plajele sale si satele traditionale pregatite in fiecare an sa intampine turistii, aceasta gazduind si cel mai inalt varf al Cicladelor, Muntele Zeus (1004 m) si sate incantatoare ascunse in centru, precum Halki si Apiranthos. Ghidul va prezinta satele traditionale din Naxos.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test