Ghid Turistic Santorini

bucuresti santorini cu masina

Insula Santorini este o feerie in care lumina soarelui elen si albastrul hipnotizator al Marii Egee se amesteca delicat cu casele traditionale albe si domurile albastre ale bisericutelor. Un loc magic ce combina cu stil plaje spectaculoase, peisaje de vis, orase antice, restaurante extraordinare si un vulcan…inca activ, ascuns in mare.

BINE DE STIUT DESPRE INSULA Santorini

 • Santorini este o insula vulcanica situata in extremitatea sudica a Cicladelor, care aduna sub numele ei un grup de insule mai mici. Insula principala este Thira, cunoscuta de noi toti drept Santorini
 • Oia este cel mai faimos si frumos sat al insulei Santorini
 • Majoritatea muzeelor sunt deschise de marti pana duminica
 • Magazinele sunt deschise pana la 22:00 (dar aveti grija ca au pauza de masa)
 • Santorini este o insula foarte cautata / populara in intreaga lume, trebuie sa va ganditi bine cand alegeti sa o vizitati. In sezon insula este extrem de aglomerata ! 
 • 90% din cazarile oferite de agentiile din Romania pentru Santorini sunt localizate in Kamari sau Perissa, doua statiuni cu acces la plaje, in timp ce locatiile cu vedere la caldera, fiind mult mai scumpe, sunt disponibile doar la cerere
 • Este intr-adevar, cea mai scumpa insula a Greciei, dar daca nu tii neaparat sa mananci caviar si sa bei sampanie in fiecare zi, este chiar accesibila
 • Statiunile cu vedere la caldera sunt: FiraFirostefaniOia sau Imerovigli (cazarile sunt foarte scumpe aici, dar merita vederea, apusul de soare, apartamentele luxoase merita toti banii)
 • Oia (se pronunta Ia)
 • Desi Santorini nu este cunoscuta neaparat pentru calitatea plajelor, insula are si plaje spectaculoase cu nisipuri negre si rosii (Black Beach si Red Beach, cititi ghidurile dedicate)
 • Daca nu doriti sa va faceti vacanta in Santorini dar totusi vreti sa o vizitati, trebuie sa stiti ca se fac excursii de o zi din Atena.GHIDURI Santorini: RECOMANDARI GENERALE

Insula Santorini de la Nord la Sud – Descoperă frumusețea Insulei Santorini: un paradis grecesc unde soarele strălucește peste casele albe și bisericile cu domuri albastre. Explorează plaje spectaculoase, orașe antice și bucătăria locală excepțională într-o călătorie de neuitat.

Bucuresti Santorini cu masina – Planifică-ți aventura perfectă de la București la Santorini cu mașina personală. Descoperă traseul optimizat, sfaturi utile pentru drum, costuri de călătorie și opțiuni de cazare pentru o experiență grecească autentică și accesibilă.

Zbor direct Bucuresti – Santorini – Descoperă noua rută de zbor direct București-Santorini cu Wizzair, disponibilă din 9 August 2020. Profită de prețuri promoționale și planifică-ți vacanța de vis pe insula grecească Santorini, cu informații complete și utile.

Obiective turistice Santorini – Explorează cele mai captivante obiective turistice din Santorini: apusuri de soare de vis, plaje pitorești și orașe istorice. Acest ghid complet îți dezvăluie frumusețea și romantismul insulei, oferindu-ți o călătorie de neuitat în inima Greciei.

Plaje Santorini – Descoperă cele mai încântătoare plaje din Santorini: de la nisipul negru vulcanic la peisaje pitorești și ape cristaline. Acest ghid complet îți prezintă plajele populare și ascunse ale insulei, perfecte pentru relaxare și aventură.

Alte ghiduri despre insula Santorini, dar mai putin importante

STATIUNI POPULARE IN Santorinicazare recomandata in santorini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test