Lysistrata Bungalows, Potos

Ce poate fi mai placut decat o casuta intima, amenajata in culori pastel si amplasata direct pe plaja unde altundeva decat in Thassos, statiunea Potos ?

Complexul Lysistrata este situat la cateva zeci de metri de plaja si de satul Potos si are in componenta un numar de 12 case de vacanta dotate cu aer conditionat, TV si mini-bucatarie.

Fiecare casuta are acces privat la plaja, terasa proprie, parcare privata si acces la internet. Un bungalow are aproximativ 20m²  si poate acomoda foarte bine doi sau trei adulti sau o familie cu copii.

Cei care s-au cazat la Lysistrata Bungalows au fost extrem de impresionati de amplasarea casutelor in mijlocul unei gradini umbroase, pline de verdeata, de amabilitatea personalului si de curatenia impecabila si au oferit un scor superb acestui complex.

Pretul pentru un Bungalou de 2-3 persoane porneste de la 50 euro / noapte

Lysistrata Bungalows potos cazare

Asa cum am mentionat deja, fiecare casuta poate acomoda doi sau trei adulti. Puteti alege casuta in  functie de tipul de pat pe care il doriti, aici fiind disponibile casute cu pat dublu, canapea extensibila sau doua paturi de o singura persoana. In interior aveti la dispozitie baie cu dus si toaleta, o mini-bucatarie cu frigider, ustensile si alte lucruri necesare prepararii unor meniuri usoare si un TV cu canale diverse prin satelit. Amenajarea este foarte atragatoare, lumina difuza, mobilierul din lemn, culorile calde si curatenia impecabila impresioneaza in mod deosebit si dau o atmosfera de calm si relaxare.

Lysistrata Bungalows potos cazare thassos

Cei mai multi turisti vin in Potos pentru apa calda si curata a marii, iar amplasarea acestui complex direct pe plaja il face cumva locatia ideala pentru o vacanta memorabila. Lysistrata Bungalows este un loc ideal pentru familii cu copii deoarece ofera intimitatea si spatiul privat pe care un hotel mare fie el si de lux nu le poate oferi. Complexul este dotat cu internet wireless atat in interiorul casutelor cat si in spatiile aferente. Pe plaja se afla un bar care serveste bauturi si cafele si care are acces la internet pentru ca oamenii moderni sa nu se simta frustrati de lipsa informatiilor in timp real.

Satul Potos este foarte aproape iar aici puteti face cumparaturi si colinda in voie prin magazine de suveniruri, cafenele si baruri. Daca dispuneti de transport personal puteti ajunge pana in orasul Thassos care se afla la doar 40 km distanta.

Cazarea copiilor mici sau mari se face gratuit in patuturi sau paturi puse la dispozitie la cerere de proprietarii complexului. Atunci cand faceti rezervarea trebuie sa specificati necesitatile si dorintele dumneavoastra speciale pentru ca totul se poate rezolva. Animalele de companie sunt acceptate si cazate gratuit la acest complex.

Datorita faptului ca numarul de casute este limitat, va trebui sa faceti rezervare cu mult timp inainte pentru a putea beneficia de locatia ideala si specifica pe care o doriti pentru vacanta dumneavoastra.

Preturile variaza in functie de sezon, uneori se fac si reduceri substantiale dar trebuie sa urmariti constant ofertele pentru a gasi locatia si pretul pe care le doriti. Vacanta placuta la Lysistrata Bungalows ! Pentru preturi si rezervari, acesta este link-ul hotelului pe booking: Lysistrata Bungalows

Ultimile cazari adaugate

One thought on “Lysistrata Bungalows, Potos

 1. GAVRILA LILIANA says:

  HELLO FROM ROUMANIA
  My name is Liliama and I’m interested Bungalow for 10 nights starting on 06/19/2014.
  for two adults and a child of 9 years!
  house is perfect for us is what we are looking
  wait a good offer and if I am available to send you advance next month 15/02/2015.
  I hope to meet and become Preteni
    Regards Liliana
  my mail madalaly2006@yahoo.com
  facebook is Liliana Gavrila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test