Hotel Potos

Pentru urmatoarea vacanta in Potos, Thassos, va recomandam hotelul Potos. Turistii care au stat la acest hotel au avut numai cuvinte de apreciere maxima fata de conditiile de cazare oferite de aceasta locatie si au oferit numai note mari proprietarului, personalului, amplasarii la o distanta foarte mica de plaja si amenajarii interioare. Pretul pentru o noapte la acest hotel este in jur de 50 eur (pentru preturile corecte va rog sa verificati hotelul pe booking: Hotel Potos).

Hotelul dispune de foarte multe facilitati interioare si exterioare dintre care putem aminti piscina cu sezlonguri si umbrele gratuite, o piscina speciala si un loc de joaca pentru copii, restaurantul cu  meniu grecesc delicios si preparate din peste foarte proaspat prins de pescarii locali, bufet, bar care ofera bauturi traditionale grecesti variate si multe altele pe care le puteti descoperi cand ajungeti la hotel Potos.

hotel potos thassos

Hotelul Potos are in oferta 32 de camere de trei tipuri: camera twin, camera tripla si camera pentru familie, toate amenajate cu mobilier nou, pardoseala din gresie sau marmura, foarte curate si spatioase. Pretul camerelor include micul dejun si cina.

Camera twin are asa cum ii spune si numele are doua paturi de o persoana, o suprafata de 14m² si balcon cu vedere la mare sau la gradini. Dotarile sunt cele standard si anume TV cu multe canale prin satelit, aer conditionat, baie cu dus si uscator de par, produse pentru toaleta personala oferite gratuit, frigider.

Camera tripla dispune de trei paturi de o persoana si are o dimensiune de 17m². Balconul cu vedere la mare, aerul conditionat si TV prin satelit sunt incluse precum si baia cu dus, produsele de toaleta, uscatorul de par, fierul de calcat si alte facilitati.

Camera de familie este defapt un apartament de 30m² care include un dormitor cu pat dublu si un living cu canapea extensibila. Apartamentul dispune de bucatarie proprie cu aragaz si frigider si de zona de servire a mesei si relaxare. Alte facilitati ale acestui apartament sunt un TV LCD, aer conditionat, balcon cu vedere, dus, uscator de par si fier de calcat.

Prin intermediul hotelului Potos puteti beneficia de activitati precum drumetii sau scufundari, iar biroul de turism va sta la dispozitie cu cele mai bune informatii despre activitati interesante de care puteti beneficia in zona Potos, Thassos.

Pentru cazarea copiilor trebuie sa discutati cu personalul hotelului inainte de rezervare. Copiii de pana la doi ani sunt cazati gratuit iar pentru cei mai mari sunt percepute anumite taxe pentru introducerea unor paturi suplimentare in limita spatiului disponibil. Animalele de companie sunt in general acceptate si cazate gratuit la hotel Potos dar este bine sa va informati asupra conditiilor inainte de a porni la drum.

Preturile sunt variate in functie de camera si de sezon, dar raportul pret calitate este respectat din cele spuse de clientii hotelului Potos. Rezervarile sunt absolut indicate si necesare pentru a fi siguri de disponibilitatea camerelor hotelului in perioada aleasa de dumneavoastra. Limbile in care puteti comunica la acest hotel sunt engleza, greaca si rusa.

Hotelul Potos este o locatie de electie pentru un sejur cu familia sau prietenii in regiunea Thassos. Daca aveti masina, puteti ajunge in zone mai indepartate ale insulei cum ar fi portul Limenas, dar in general zona ofera cam tot ce aveti nevoie fara a fi necesara deplasarea.

Ultimile cazari adaugate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test