Limenaria, Thalassies Hotel

Hotelul Thalassies este situat in satul de vacanta Limenaria, in insula Thassos din Marea Egeea, bine cunoscuta in randul turistilor pentru padurile de pin si livezile de maslin care se prelungesc pana la malul marii. Aflat la 200 m de centrul Limenariei, hotelul Thalassies este apreciat pentru pozitionarea fata de plaja si oferta de cazare foarte avantajoasa.

O camera porneste de la 40 euro in luna Iunie si este notat cu 8.2 pe booking din 20 de comentarii.

cazare limenaria thalassies Hotel

Hotelul ofera camere duble sau triple, fiecare dintre acestea avand balcon orientat spre mare sau spre munte. Nu lipsesc masuta si scaunele de unde puteti admira peisajele ce vi se deschid in fata ochilor. Designul camerelor este echilibrat si in armonie cu specificul grecesc: predomina albul si albastrul.

cazare limenaria thalassies Hotel

Dotarile camerelor includ TV, aer conditionat, minifrigider, uscator de par si articole de igiena. De asemenea, in calitate de turisti ai hotelului beneficiati de acces la piscina in aer liber (pentru adulti si copii), sala de fitness, sauna, cada cu hidromasaj si la sala de jocuri (billiard, darts). Se acorda o grija deosebita curateniei, personalul hotelului asigurandu-va lenjerie si prosoape curate in fiecare zi.

Dimineata puteti savura un mic dejun complet si consistent pe terasa hotelului, de pe malul marii. Mai mult, langa piscina, barul bine aprovizionat va pune la dispozitie bauturi alcoolice sau racoritoare.

In fata hotelului Thalassies plaja este cu nisip, dar papucii de plaja sunt nelipsiti, mai ales daca doriti sa explorati si celelalte locuri aflate in apropiere, cum ar fi plaja Metalia, vestita pentru accesul lin in mare si posibilitatile de practicare a snorkeling-ului.
Seara puteti petrece ore bune in taverna hotelului, bucurandu-va de mancarea specifica, proaspata si gatita cu grija, de muzica traditionala, de sunetul valurilor si de mirosul de libertate. Pe langa exaltarea simturilor, puteti intra in vorba cu turistii sositi din toate colturile lumii. Atmosfera de destindere si de voie buna este completata de ospitalitatea gazdelor.

cazare limenaria thalassies Hotel

Din camerele orientate catre mare va puteti incarca din aceasta manifestare a energiei; insa, daca preferati linistea, puteti alege o camera cu priveliste catre piscina, ferita de zgomot.

Din Limenaria puteti vizita satul Potos, aflat la 5 minute de mers cu masina, de unde puteti face incursiuni in muntii insulei, cu scurte opriri la Manastirea Panaghia, lacurile de acumulare construite in munti sau in satul traditional Theologos, vechea capitala a insulei. Daca sunteti corespunzator echipati, in zona exista si poteci turistice pe unde puteti descoperi si observa vegetatia specifica si peisajele de coasta.

Aflat pe coasta sudica a insulei, hotelul Thalassies va pune la dispozitie o plaja si o taverna proprii, dar si posibilitatea de a exploara locuri vechi, sate pescaresti, restaurante cu specific grecesc, de a participa activ la viata sociala a insulei.

[symple_callout button_text=”verifica hotel” button_color=”blue” button_url=” http://www.booking.com/hotel/gr/thalassies.ro.html?aid=365862″ button_rel=”nofollow”]Thalassies Hotel: de la 40 euro / noapte[/symple_callout]

Hotelul se incadreaza in tendintele generale ale insulei care ofera servicii moderne si de calitate, ingloband cu success elementele traditionale. Insula Thassos este una dintre atractiile turistice cele mai populare, iar rezervarea din timp a cazarii este cea mai buna optiune pentru un sejur reusit.

Ultimile cazari adaugate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test