Limenaria, George Studios

Complexul de apartamente George se afla in imediata apropiere a orasului Limenaria, beneficiind de iesire in Golful Tripiti. Constructia, perfect integrata in peisaj, asezata mai sus de nivelul marii, este destinata, in special, turistilor insotiti de copii.

Cele cinci camere spatioase, cu ferestre generoase care se deschid spre mare asigura o buna aerisire si sunt echipate cu o chicineta unde puteti pregati diverse gustari, cu plita, frigider si cu baie proprie.

Pe langa dotarea cu aer conditionat si accesul nelimitat si gratuit la Internet, camerele sunt curate si permanent ventilate datorita ferestrelor existente in chicineta si baie.

Senzatia de spatiu este amplificata de mobilierul nou, simplu si util care consta dintr-un pat dublu si unul single, doua noptiere si un birou si care ofera suficient loc pentru bagaje sau chiar pentru biciclete.

cazare thassos limenaria George Studios

Copiilor le este destinat un spatiu de joaca in gradina Complexului, unde se vor bucura de soare si jocuri sub atenta supraveghere a parintilor. De asemenea, pe teresa este amenajat un loc pentru gratar

Punctul forte al complexului de apartamente George il constituie vederea larga asupra Marii Egee si, in zilele senine, asupra Muntelul Athos si accesul imediat spre Golful Tripiti si, implicit, spre plaja acestuia. Fiind una dintre cele mai spectaculoase plaje din insula Thassos, plaja Tripiti impresioneaza prin culoarea clara si limpede a apei, lipsa valurilor (datorita faptului ca plaja este situata in golf) si pietricele fine de pe mal. Inotul devine o aventura atunci cand treceti pe sub stancile prin care apa a sapat “ferestre”.

Unicitatea peisajului este completata de serviciile impecabile oferite aici.

plaje insula thassos

La pranz va puteti refugia de soare in tavernele din golf unde puteti savura peste proaspat, pe care il puteti alege spre a va fi pregatit. Ingredientele unei vacante revigorante si odihnitoare: baia de soare in conditii de precautie si cura de peste. Serile le puteti petrece la tavernele din golf sau pe teresa Complexului, savurand si bucurandu-va de linistea reconfortanta.

Daca dispuneti de masina proprie, parcarea nu este o problema, existand posibilitatea de a lasa masina in conditii de siguranta in apropiere, intr-o parcare gratuita. Aprovizionarea cu alimente si bauturi se poate face la magazinele si supermarketurile aflate la 300 m distanta de Complex. De asemenea, insula Thassos se poate vizita cu masina pe soseaua care o inconjoara.

Fie ca ramaneti pe plajele din jurul Complexului sau alegeti sa strabateti orasul Limenaria, posibilitatile de petrecere a timpului variaza de la vizitarea la pas si observarea strazii, a locurilor care pastreaza atmosfera veche, pana la practicarea unor sporturi acvatice sau participarea la festivaluri de muzica traditionala, la piese de teatru antic si la obiceiuri stravechi de venerare a zeitatilor.

[symple_callout button_text=”verifica hotel” button_color=”blue” button_url=”http://www.booking.com/hotel/gr/george-studios-limenaria.ro.html?aid=365862″ button_rel=”nofollow”]George Studios, Limenaria[/symple_callout]

Pe langa pozitionarea deosebita, Complexul de apartamente George ofera cazare un pret competitv care variaza in functie de sezon, perioada cuprinsa intre lunile iulie si septembrie fiind cea mai solicitata.

Ultimile cazari adaugate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test