Hotel Vlachogiannis, Skala Prinos

Zona de nord-vest a insulei Thassos, mai exact Skala Prinos, este locul ideal pentru o vacanta linistita si relaxata pentru familiile cu copii mici. Aici plajele sunt aproape pustii dar au nisip fin, apa este limpede si curata, cu adancime potrivita atat pentru cei mari dar mai ales pentru cei mici. Hotelul Vlachogiannis este situat la doar cativa pasi de plaja Prinos si de satul cu acelasi nume.

Hotel Vlachogiannis Skala Prinos pozitionare

Desi este un hotel de 2 stele, intregul ansamblu are un aer modern, este inconjurat de multa verdeata, camerele sunt mari, luminoase si dotate cu toate cele necesare unei sederi placute. Calificativul hotelului Vlachogiannis este unul fabulos, cu note maxime pentru serviabilitatea si amabilitatea personalului, curatenie si liniste. Hotelul are doar 15 camere, este placut amenajat in culori calde si atragatoare. Pretul porneste de la 40 euro pentru o noapte si variaza in functie de perioada, despre preturi va invitam sa verificati pe booking: Hotel Vlachogiannis, Skala Prinos (dupa cum am spus de mai multe ori, acest site este doar de informare nu pentru rezervari).

Daca doriti sa va cazati la acest complex, este bine sa stiti ca puteti alege dintre cele trei tipuri de camera, twin, tripla sau cvadrupla, pe cea care va deserveste cel mai bine interesele. Orice camera ati alege, paturile sunt generoase, camerele au izolare fonica, iar curatenia este impecabila.

Pentru o alegere informata puteti citi mai jos o descriere succinta a tipurilor de camera existente in oferta si a dotarilor la care va puteti astepta in cazul in care alegeti acest hotel.

Hotel Vlachogiannis Skala Prinos

Camera twin are doua paturi de o persoana si o dimensiune de 18m². Are un balcon mare si mobilat de unde puteti admira in liniste un rasarit de soare superb sau unde puteti servi un mic dejun perfect cu vedere la mare. Alte dotari sunt aerul conditionat, TV, minibar, baie cu dus si uscator de par, internet wireless gratuit.

Camera tripla este mare si luminoasa iar aici pot sta fara probleme trei persoane in cele trei paturi disponibile. Camera are mocheta moale si curata, balcon mobilat pentru dimineti superbe cu vedere la mare, este izolata fonic, are aer conditionat, TV si restul dotarilor standard.

Camera cvadrupla poate acomoda foarte bine o familie cu doi copii. Are un pat dublu si doua paturi de o persoana. Dimensiunea este generoasa, 30m² fiind un spatiu suficient pentru o familie. Camera are mocheta, este izolata fonic, spatioasa si are un balcon mare cu vedere. Ar mai fi de amintit ca aerul conditionat, TV-ul, minibarul, baia cu dus si uscator de par sunt nelipsite din aceasta camera.

Intregul hotel are o atmosfera calda si primitoare iar gazdele sunt politicoase si amabile, dispuse sa rezolve orice problema care v-ar putea afecta concediul.

Ar mai fi de amintit faptul ca parcarea se poate face gratuit in apropiere, internetul wireless este disponibil si gratuit, iar copiii de pana la doi ani sunt in general cazati gratuit in patuturi separate. Hotelul nu are o piscina proprie dar proximitatea marii, apa de adancime redusa si plaja cu nisip compenseaza acest neajuns.

De la hotelul Vlachogiannis se poate ajunge foarte usor cu masina in portul Prinos sau in alte orase din apropiere. Traficul este redus asa incat puteti colinda in liniste imprejurimile dupa pofta inimii. Satul Prinos ofera destule modalitati de petrecere a timpului liber daca nu doriti sa petreceti fiecare zi la plaja.

Ultimile cazari adaugate

One thought on “Hotel Vlachogiannis, Skala Prinos

  1. tanase says:

    Είμαι από τη Ρουμανία, που προσφέρουν διαμονή για 6 νύχτες, αρχής γενομένης από την 08/15/2015, 2 δωμάτια (4 ενήλικες) με ή χωρίς πρωινό. Αναμονή για την απάντησή σας
    Ευχαριστώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test