Hotel Chatziandreou, Skala Prinos

Chatziandreou este un mic hotel de doua stele aflat in apropierea satului Prinos. Interioarele acestui hotel arata cu adevarat impecabil. Facilitatile interioare si exterioare sunt luminoase, decorate modern si in culori vesele. Camerele sunt amenajate in tonuri de albastru marin, gazdele sunt primitoare si amabile, intr-un cuvant, acest hotel se recomanda singur daca aveti placerea de a vizita regiunea de nord-vest a insulei Thassos.

Hotel Chatziandreou skala prinos

Hotelul are o piscina mare, bar si restaurant la care se vor servi micul dejun si cina care sunt incluse in pretul camerelor. Daca aveti copii trebuie sa stiti ca aceasta este o locatie prietenoasa, cu locuri de joaca, gradini spatioase, pline de verdeata si flori si in apropierea plajei astfel incat cei mici se pot distra in largul lor fara restrictii. Despre mai multe destinatii pentru familii cu copii pe insula Thassos am scris in acest articol.

Cele 22 de camere ale hotelului sunt impartite in camere duble sau twin, camere triple si camere cvadruple. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon amenajat, cu vedere la munte sau la piscina, si internet wireless gratuit. Curatenia in camere se face zilnic.

In luna Iunie o camera dubla porneste de la 49 euro / noapte, iar o camera de 4 persoane de la 73 euro. Pentru detalii despre pret, rezervari sau mai multe impresii va rugam sa vizitati site-ul booking: Hotel Chatziandreou, Skala Prinos.

Daca doriti sa rezervati o camera la hotel Chatziandreou puteti alege tipurile de paturi pe care le doriti in functie de necesitate. Exista camere cu pat dublu, cu doua, trei sau patru paturi de o singura persoana, in functie de necesitate. Fiecare camera are baie privata cu cada sau dus si uscator de par. Alte facilitati pe care le puteti avea in camere sunt un frigider, TV, telefon si radio.

Hotel Chatziandreou skala prinos

Hotelul pune la dispozitia clientilor diferite servicii la care puteti avea acces prin intermediul receptiei. Astfel, puteti inchiria biciclete sau masini, aveti la dispozitie serviciu de transport de la si pana la aeroport, puteti accesa biroul de turism si alte servicii. Pentru activitati precum scufundarile exista un alt serviciu la care puteti apela tot prin intermediul receptiei. Mai exista o camera de bagaje, seif, iar parcarea se face gratuit in incinta complexului.

Asa cum am mai mentionat, Chatziandreou este un hotel primitoar si perfect adaptat pentru acomodarea copiilor. Sunt puse la dispozitie jucarii, spatii de joaca, patuturi pentru copiii de pana la doi ani si cazare gratuita in paturile existente pentru copiii de pana la 6 ani. Daca doriti un astfel de patut trebuie sa confirmati acest lucru atunci cand faceti rezervarea.

La cerere, se mai pot oferi si alte lucruri necesare copiilor precum carucior, patut pentru copii foarte mici (pana la 5 luni) si scaun special atunci cand se serveste masa la restaurant.

Hotel Chatziandreou skala prinos

Sunt absolut necesare rezervarile pentru a fi siguri de disponibilitatea camerelor dorite la acest hotel pentru ca in sezonul estival gradul de ocupare este maxim. Va dorim vacanta placuta la hotel Chatziandreou!

Ultimile cazari adaugate

One thought on “Hotel Chatziandreou, Skala Prinos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test