Christa Hotel, Limenas

Christa este un hotel de doua stele, amenajat placut si laudat de turistii care au fost cazati aici. Localizarea este in orasul Limenas, insula Thassos, la cateva zeci de metri de plaja. Hotelul are piscina, terase, balcoane, bar si restaurant sau taverna. Fiind situat in oras, puteti gasi in imediata vecinatate alte baruri, restaurante si un supermarket daca doriti sa explorati zona. In luna Iunie, pretul pentru o camera dubla este de 58 euro (cu anulare gratuita).

La acest hotel puteti rezerva camere duble sau twin, triple sau cvadruple pentru familii cu doi copii. Cele 22 de camere ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat, baie cu dus, uscator de par si internet wireless gratuit. Mai multe detalii despre rezervare si preturi gasiti pe booking.com: Christa Hotel.

Christa Hotel limenas

Camera dubla sau twin are o suprafata de 17m², este decorata in culori calde si este curata. Aceasta camera mai dispune de un balcon cu vedere, terasa mare, TV cu canale prin satelit, baie, frigider si un serviciu de trezire. In pretul camerei se include si micul dejun.

Camera tripla este ceva mai mare, avand 20m² si trei paturi de o persoana. La fel ca si cealalta camera, are balcon cu vedere la mare sau la munte, baie cu dus si uscator de par, TV, telefon si aer conditionat.

Camera cvadrupla are pat dublu si doua paturi de o persoana, balcon cu vedere, TV, aer conditionat, baie cu dus si uscator de par si alte facilitati.

Impresia generala este aceea ca hotelul Christa este o locatie amenajata placut, curata, cu mancare buna si amplasare ideala aproape de mare. Preturile sunt rezonabile, dar variaza in functie de sezon,  iar hotelul este rezervat cu mult timp inainte de cei care vor sa petreaca o vacanta in Limenas.

Hotelul este amenajat cu terenuri de joaca pentru cei mici, iar la cerere se pune la dispozitie gratuit un patut pentru copiii de pana la doi ani. Animalele de companie nu sunt teoretic acceptate si nici cazate la hotel Christa.

Mai trebuie sa stiti ca plata la hotel Christa se face doar cu numerar si de aceea este bine sa aveti bani cash si nu carduri de credit.

Daca aveti nevoie de informatii legate de vizitarea insulei puteti apela la serviciul de turism pus la dispozitie prin intermediul hotelului.

Zona de nord a insulei Thassos este bogata in monumente istorice, zeci de siteuri arheologice pot fi vizitate, exista plaje cu nisip fin si apa limpede, vegetatia este bogata iar peisajele de vis. Daca alegeti sa veniti aici, o puteti face numai prin intermediul portului, pe insula nu exista un aeroport. Va dorim vacanta placuta in Limenas!

Ultimile cazari adaugate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test