Familia noastră a explorat Golden Beach și Skala Potamia – Iată experiența noastră!

insula-thassos-cazare-recomandata-skala-rachoni

În această vară, am decis să ne petrecem vacanța pe insula Thassos, într-un loc minunat numit Skala Potamia. Ne-am cazat la hotelul Kamelia & Semeli, situat chiar lângă plaja Golden Beach. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe autentice grecești pentru întreaga familie, acesta este locul perfect. În rândurile de mai jos, împărtășim impresiile noastre despre hotel, plaja Golden Beach și cele mai bune taverne din zonă.

Plaja Golden Beach a fost un adevărat paradis pentru noi și copiii noștri. Nisipul fin, apele cristaline și linia întinsă de plajă ne-au oferit spațiul ideal pentru a ne relaxa și a petrece timp de calitate împreună. Copiii s-au bucurat de apa mării, în timp ce noi ne bucuram de soare și de liniștea oferită de acest loc minunat.

În ceea ce privește cazarea, hotelul Kamelia & Semeli a fost o alegere excelentă. Camerele au fost spațioase, cu aer condiționat și cu balcon ce oferea vederi superbe spre mare sau munții din jur. Micul dejun grecesc certificat a fost delicios, iar copiii s-au delectat cu clătite, plăcinte de casă și omlete. Personalul hotelului a fost foarte amabil și ne-a făcut să ne simțim ca acasă.

Skala Potamia are o mulțime de taverne în care poți să te bucuri de bucătăria tradițională grecească. Am vizitat două dintre ele care ne-au impresionat în mod deosebit: Taverna Kostas și Taverna Marina.

Taverna Kostas este un loc autentic și prietenos, perfect pentru a savura o masă în familie. Aici am gustat din cele mai delicioase preparate grecești, cum ar fi moussaka, souvlaki și salata grecească. Copiii au fost încântați de porțiile generoase și de ospitalitatea gazdelor.

Taverna Marina, situată pe malul mării, oferă peisaje de vis și preparate delicioase din pește și fructe de mare. Am fost plăcut surprinși de gustul irezistibil al calamarii prăjiți și al scoicilor saganaki. Atmosfera relaxantă și servirea impecabilă ne-au făcut să ne dorim să revenim.

Recomandăm cu căldură Thassos, Skala Potamia și hotelul Kamelia & Semeli pentru o vacanță relaxantă în familie. Plaja Golden Beach, tavernele tradiționale și ospitalitatea grecească ne-au făcut să ne simțim ca într-un colț de rai.

descopera insula thassos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test