Cele mai BUNE cazari din Halkidiki – Vourvourou

In acest articol am incercat sa fac o selectie cu unele dintre cele mai bune unitati de cazare din Vourvourou conform booking.com si tripadvisor. Lista de mai jos a avut urmatoarele criterii: 

 • Preturi de la 600 RON / Noapte (pana la 1400)
 • Locatie excelenta: 9+
 • Pe plaja sau foarte aproape de o plaja din Vourvourou
 • Un scor din comentarii: 8.8+ 
 • Parcare la destinatie
 • Vedere la mare; acces imediat la plaja
 • Tip cazare: Complex, Vila, Apartamente
 • Despre Vourvourou gasiti un ghid detaliat aici: Vourvourou, oaza de relaxare pentru tine si familia ta
  •  

“Cele mai bune Cazari” – am tinut cont de parerea si recenziile turistilor care au stat aici (minim 3 nopti); pentru noi “bune” inseamna: CURATENIE, gazde primitoare si prietenoase (ca in Grecia 😛 ), aproape de plaja sau chiar pe plaja, locatia e foarte importanta (aproape de supermarket, baruri, taverne, etc)

ATENTIE: Nu am tinut cont de preturi in acest ghid (sunt cele mai bune cazari din Vourvourou !

Mediterraneo Luxury Suites Halkidiki (600 RON)

recomandare-apartamente-halkidiki-vourvourou-mediterraneo
recomandare-apartamente-halkidiki-vourvourou-mediterraneo-3

Mediterraneo Luxury Suites Halkidiki – 9.7, piscina, parcare, WiFi gratuit, camere de familie 

 • Comentariu Turist: Proprietatea este extrem de frumoasa si bine organizata, gazdele foarte amabile , ne-au ajutat cu informatii foarte bune referitoare la plaje , locuri de luat masa. Vilele sunt impresionante, decorul este de exceptie, extrem de bine utilate, cu tot ce este necesar la bucatarie, paturi confortabile, masina de splate rufe si vase. . Pentru noi, bicicletele au fost un plus , de asemenea si piscina. Ii multumim inca o data lui Vasilis , fratelui si mamei lor pentru atmosfera creata , amabilitate si desigur….. pentru dulceata de portocale oferita cadou.

 

Vezi mai multe detalii !

Thalassokipos (1100 ron / suita)

recomandare-apartamente-halkidiki-vourvourou-thalassokipos-3

Thalassokipos – 9.3, la malul marii, acces imediat la plaja, parcare, WiFi gratuit, camere de familie 

 • Comentariu Turist: Priveliște superba cum rar se poate găsi. Din apartamentul pe care l-am avut se puteau vedea insulele si marea stand in pat. Apartamentul foarte drăguț, cu doua balcoane, o baie cu dus si un wc de serviciu (cosmeticele cam lasă de dorit). Gradina superba, foarte curat, personal amabil, patul tare (pe gustul meu). Faptul ca te poți trezi dimineața si fără sa te ridici din pat poți admira peisajul superb.
  • In afara de vedere/amplasare cam nimic. Micul dejun a fost o gluma, barul f slăbuț, barmanul deși foarte amabil si zâmbitor cu greu înțelegea putina engleză, parcarea f înghesuită si in panta cu excepția a 2-3 locuri. In cabina de dus funcționa doar pălăria mare, care era si ruginita, in rest nimic. Mucegaiul își cam făcuse loc pe jos pe la îmbinări. La 255 € pe noapte aveam alte așteptări.

 

Vezi mai multe detalii !

Ekies All Senses Resort (1400 ron / suita)

recomandare-apartamente-halkidiki
recomandare-apartamente-halkidiki-1
recomandare-apartamente-halkidiki-2
recomandare-apartamente-halkidiki-4
recomandare-apartamente-halkidiki-5

Ekies All Senses Resort – 8.8, la malul marii cu plaja privata, parcare, piscina, WiFi gratuit, camere de familie, spa si centru de wellness, mic dejun inclus

 • Comentariu Turist: Șederea noastră la Ekies a fost fantastică! Plaja este perfectă pentru relaxare; are tot ce ai nevoie. Umbrelele și scaunele sunt superbe, iar restaurantul la care puteți comanda cocktailuri și gustări de la Ekies este perfect! Micul dejun a fost incredibil; imaginați-vă un bufet uriaș umplut cu tot ceea ce inima dvs. ar putea visa să mănânce. Serviciul a fost incredibil. Am iubit tot personalul, în special serviciul oferit de cea mai dragă femeie de la Restaurantul Treehouse, unde am avut cea mai bună masă absolută vreodată! La restaurantul Treehouse am avut cea mai uimitoare masă. A fost un meniu cu gusturi de doisprezece feluri, care poate fi comparat cu topul restaurantelor de top din lume. Este extrem de subestimat și nu-mi vine să cred că nu știam despre asta până nu am ajuns la ekies! Locația a fost foarte grozavă, iar stațiunea este perfectă, de fapt nu este nevoie să părăsiți acest loc! Vă mulțumesc foarte mult pentru o vacanță uimitoare!
Vezi mai multe detalii !

Ultimile cazari adaugate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test