Casa de vacanta la malul marii si piscina – Halkidiki

case-de-vacanta-in-halkidiki-4

Sani este o stațiune turistică situată în peninsulă Halkidiki din nordul Greciei, la aproximativ o oră și jumătate de mers cu mașina de Salonic. Este o destinație populară printre turiștii care caută o vacanță relaxantă la malul mării, fiind cunoscută pentru plajele sale curate cu nisip fin și ape cristaline.

În ceea ce privește cazarea, există o varietate de opțiuni disponibile, de la hoteluri și pensiuni la vile și apartamente de închiriat. Majoritatea acestora se află în apropierea plajelor sau în interiorul stațiunii, oferind o priveliște superbă asupra Mării Egee și a peisajelor din jur.

cazare la naftilos in statiunea sani

Va recomandam o case de vacanta pentru familie situata la malul marii in peninsula Halkidiki, statiunea Sani ! Este vorba despre Naftilos Villa care ofera 4 camere si piscina privata !De ce Naftilos Villa Sani ?

case-de-vacanta-pe-plaja-halkidiki-sani-beach-naftilos-1
case-de-vacanta-pe-plaja-halkidiki-sani-beach-naftilos-3
case-de-vacanta-pe-plaja-halkidiki-sani-beach-naftilos-2
Naftilos Villa Sani – 9.4, acces la plaja privata, malul marii, gradina, gratar, WiFi gratuit, bucatarie utilata, camere de familie, piscina 

  • Naftilos Sani Luxury Villa se află în Sani Beach şi oferă acces gratuit la internet WiFi, aer condiţionat, facilităţi de grătar şi acces la o grădină cu o piscină în aer liber.
  • Oferind o piscină privată, această casă de vacanţă se află într-o zonă în care oaspeţii pot lua parte la diverse activităţi, precum ciclism şi drumeţii.
  • Această casă de vacanţă are 4 dormitoare, TV şi bucătărie.
  • Casa de vacanţă are terasă. Oaspeţii se pot relaxa în zona de lounge comună. La proprietate există 3 locuri de parcare acoperite.
Verifica preturile

Alte cazari recomandate in halkidiki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test