Cameră de familie cu vedere la mare in Skala Fourka – Halkidiki

camera-familie-hotel-halkidiki-3

Situat în Skála Foúrkas, la 1,8 km de plaja Agios Nikolaos Fourka, Hotelul Greek Pride Seafront are un restaurant, piscină sezonieră în aer liber, centru de fitness și parcare privată gratuită. Hotelul are un bar, un lounge comun și o grădină.

  • Oaspeții au la dispoziție recepție cu program nonstop, servicii de transfer de la/la aeroport, room-service și acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate.
  • Hotelul oferă zilnic un mic dejun continental și tip bufet.
  • Hotelul Greek Pride Seafront are și o terasă. Zona este populară pentru ciclism, iar proprietatea oferă un serviciu de închirieri auto.
  • Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la 88 km de Hotelul Greek Pride Seafront.

Familiile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,0 pentru un sejur cu copiii.camera-familie-hotel-halkidiki-2

„Hotel minunat la malul mării, cu plajă privată, peste o mare albastră uimitoare. Personalul a fost atât de primitor și de îngrijit de fiecare nevoie a noastră. Barul uimitor de pe plajă, micul dejun delicios și somnul, în timp ce valurile se rostogoleau, au făcut din aceasta pauza perfectă pentru noi. Multumesc pentru tot!”

vezi mai multe detalii

alte cazari din halkidiki

Vezi recomandarile noastre pentru cazare in halkidiiLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test