Vassilikos, Vila Kapnisi

Vila Kapnisi este o proprietate privata aflata in localitatea Vassilikos, la aproximativ 500 de metri de plaja Porto Roma. Gazdele sunt extrem de prietenoase, politicoase si atente, iar turistii se simt intotdeauna bine in aceasta locatie. Apartamentele studio sau cu doua dormitoare sunt in numar de 6 si sunt frumos amenajate, cu o atmosfera calda si intima si vedere la Marea Ionica.

De la vila Kapnisi se poate ajunge foarte usor la multe dintre plajele importante ale regiunii Vassilikos cum ar fi Geraka, Dafni, Porto Zoro si Agios Nikolaos. Prin intermediul vilei puteti inchiria biciclete pentru a va putea deplasa simplu si eficient in orice parte a insulei doriti.

  • Transferul de la si pana la aeroportul din Zakynthos poate fi asigurat la cerere tot de gazdele atente ale vilei Kapnisi.

plaje vassilikos

Apartamentul studio pentru doi adulti include o terasa, vedere la gradina, aer conditionat si izolare fonica. Cele doua paturi de o persoana sunt foarte confortabile iar lenjeria este schimbata la fiecare trei zile. Curatenia camerei se face zilnic si sunt asigurate prosoape curate. Camera include TV si o mini bucatarie cu plita pentru gatit, ustensile si masina de cafea. Micul dejun este servit in fiecare dimineata in camera sau pe terasa si consta in prajituri de casa, paine prajita si alte dulciuri. Oaspetilor le sunt servite uleiuri de masline, vinuri locale si sticle de apa la cerere.

Apartamentul studio de trei persoane are un pat dublu mare si confortabil si un pat de o persoana. Camera este mai mare si are terasa si vedere la gradini. Mini-bucataria este bine dotata si se pot prepara unele gustari, cafea sau ceai dupa dorinta.

Apartamentul cu doua dormitoare are trei paturi de o persoana intr-o camera si un pat de o persoana in cealalta. Este extrem de spatios si bine amenajat, avand o suprafata de 40m². Mini-bucataria este bine dotata, baia cu dus este mare si curata, prosoapele sunt oferite la discretie iar curatenia este asigurata zilnic.

cazare vassilikos Villa Kapnisi

Interioarele vilei sunt frumos colorate, amenajate cu mobilier din lemn in stil unic si interesant. Clientii din toata lumea apreciaza si cauta aceasta vila in fiecare an, de aceea este necesara o rezervare cu mult timp inainte (drept dovada pe booking.com are o nota de 9.4 din 30 de comentarii).

La vila Kapnisi aveti internet wireless gratuit in interiorul vilei, parcarea este disponibila si gratuita dar animalele de companie nu sunt acceptate (in cazul in care aveti animale de companie va recomandam sa intrebati totusi inainte). Copiii de pana la doi ani vor fi cazati gratuit in patuturi speciale, la cerere.

cazare vassilikos Villa Kapnisi[symple_callout button_text=”verifica hotel” button_color=”blue” button_url=”http://www.booking.com/hotel/gr/villa-kapnisi.html?aid=365862″ button_rel=”nofollow”]Vila Kapnisi: de la 32 euro[/symple_callout]

Vila Kapnisi este o casa primitoare, asezata in mijlocul unei gradini mari, cu vegetatie luxurianta, in care va puteti petrece vacanta alaturi de familie.

Ultimile cazari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test