Argassi, Mirabelle Hotel

Hotelul este situat in Argassi, in imediata apropiere a unei plaje cu nisip ( aproximativ 100 m ), pe o colina care permite turistilor o vedere spre mare. Fata de portul Zakynthos distanta este de doar 2,5 km pe care ii puteti parcurge cu masina personala sau cu autobuzul ( statia de autobuz este la doar 3 min de mers ).

cazare argassi Mirabelle Hotel

[symple_box color=”green” text_align=”left” width=”100%” float=”none”] Despre Argassi am scris un articol separat: Statiunea Argassi !
Impresii de calatorie gasiti aici: Impresii din Zakynthos !
[/symple_box]

Hotelul numara 29 de camere duble sau triple, mobilate cu strictul necesar si decorate in culorii vii si vesele. Camerele dispun de AC, frigider, uscator de baie, telefon, seif, fier de calcat, suport de uscat rufe, articole de toaleta gratuite ce sunt permanent inlocuite, chicineta cu masina de cafea, ustensile de bucatarie si bineinteles acces la internet gratuit.

Pentru o familie cu copii facilitatile puse la dispozitie sunt binevenite. Copiii cu varsta de pana la 2 ani sunt cazati gratuit, iar copiii intre 2 si 5 ani platesc 10 euro pe noapte daca folosesc un pat suplimentar. Aceeasi taxa este valabila si pentru adultii care necesita un pat suplimentar/per camera.
Curatenia este bine intretinuta, cu prosoape noi in fiecare zi si articolele de toaleta completate. Aceeasi curatenie si grija se va regasi si in zonele comune sau la piscina hotelului care este extrem de bine intretinuta.

cazare argassi

Accesul animalelor de companie este posibil, fara taxe suplimentare.
Ca facilitati exterioare, hotelul detine o piscina cu sezlonguri si umbrelute pentru turistii cazati aici, un bar amenajat langa piscina unde puteti juca biliard, o sala de mese unde se ia micul dejun in regim de bufet suedez.

Patronul este extrem de grijuliu fata de turistii care ii trec pragul, este bun vorbitor de limba engleaza si ofera absolut orice informatie necesara. Aceasta bunavointa si ospitalitate este binecunoscuta in randul patronilor greci.

In incheiere tin sa va aduc la cunostinta ca acest hotel se bucura de bune review-uri pe booking, unde este cotat drept “fabulos” si are un scor de 8,6 din 10, iar raportul calitate /pret este extrem de bun. O camera in luna iunie, pentru 2 persoane, cu mic dejun inclus are un pret de 30 euro.

[symple_callout button_text=”verifica hotel” button_color=”blue” button_url=”http://www.booking.com/hotel/gr/mirabelle.ro.html?aid=365862″ button_rel=”nofollow”]Mirabelle Hotel, de la 30 euro[/symple_callout]

Ultimile cazari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test