Laganas, San Giorgio Apartments

Complexul de apartamente San Giorgio´s este alegerea perfecta pentru cei care doresc o oaza de liniste in mijlocul statiunii Laganas (Recomandat pentru familiile cu copii).

Statiunea Laganas, aflata pe insula Zakynthos, este renumita pentru numeroasele modalitati de distractie pe care le ofera celor tineri. Insa, acest loc poate gazdui foarte bine si pe cei care doresc un spatiu privat, linistit in care sa se poata retrage dupa aventurile zilei.

Apartamentele, in numar de 7, sunt foarte spatioase, moderne si curate, si sunt situate la doar 500 de metri de plaja. Gazdele sunt primitoare, imprejurimile pline de verdeata, iar complexul dispune de zone de relaxare, gradini, zone in care se poate servi masa, piscina in aer liber si locuri de joaca pentru copii.

Internetul wireless este gratuit si disponibil in toate apartamentele si dependintele complexului. Toate apartamentele dispun de aer conditionat, balcoane mobilate si mini-bucatarii.

cazare laganas San Giorgio-Apartments

Apartamentele sunt diverse, amplasate pe doua niveluri si pot gazdui familii cu 1-2 copii sau numai adulti. Au diverse dimensiuni si capacitati de acomodare de la 4 pana la 8 adulti.

Fiecare apartament dispunde de un dormitor cu pat dublu la etaj si de doua canapele extensibile la parter. Apartamentul este extrem de spatios si include o baie cu cada la etaj si un grup sanitar la parter. Dotarile sunt multiple, de la aer conditionat, TV, fier de calcat si uscator de par pana la spatiu special pentru servit masa si balcon mobilat. Interiorul este foarte placut amenajat, utilat cu toate echipamentele necesare unei sederi confortabile atat pentru adulti cat si pentru copii. Copiii de pana la doi ani vor fi cazati gratuit in patuturi speciale, iar cei de pana la 12 ani vot fi primiti tot gratuit in paturile disponibile. Spatiile verzi, gradinile si piscina sunt perfecte pentru familiile care cauta un loc prietenos si sigur pentru o vacanta cu copiii. Animalele de companie nu sunt primite in interiorul apartamentelor.

In cadrul sau prin intermediul complexului San Giorgio’s se pot inchiria biciclete sau masini, exista o camera speciala pentru bagaje, iar oaspetii beneficiaza de parcare gratuita.

Apartamentele au preturi avantajoase si sunt foarte cautate de turisti din toata lumea de aceea este necesara rezervarea din timp a unui astfel de loc de cazare la un pret rezonabil.

cazare laganas San Giorgio Apartments[symple_callout button_text=”verifica hotel” button_color=”blue” button_url=”http://www.booking.com/hotel/gr/san-giogio-s-villas.html?aid=365862″ button_rel=”nofollow”]San Giorgio Apartments: de la 55 euro (4 pers)[/symple_callout]

Daca doriti un sejur de exceptie in Zakynthos trebuie sa alegeti un astfel de apartament. Aproape de plaja, intr-o oaza de liniste dar in acelasi timp in interiorul unei statiuni pline de posibilitati, la 8 km de aeroport si intr-o zona rezidentiala unica, apartamentele San Giorgio’s sunt visul oricarei familii venite sa se relaxeze in Grecia.

Ultimile cazari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test