Sidari, La Palma Studios

La Palma Studios este locul de cazare ideal pentru grupurile de tineri veniti sa descopere frumusetea insulei Corfu in statiunea Sidari. O distanta de numai 50 de metri separa acest hotel de splendida plaja Megali, iar printr-o scurta plimbare puteti ajunge in centrul statiunii Sidari pentru a avea acces la magazine si cafenele.

cazare corfu sidari Palma Studios

Unitatile de cazare din cadrul La Palma Studios & Apartments sunt oferite in sistem self-catering si sunt inconjurate de o frumoasa gradina de palmieri. Complexul dispune si de o piscina, unde veti avea parte de umbrele de soare si sezlonguri gratuite. Puteti alege sa va relaxati la umbra palmierilor, acolo unde veti gasi leagane si hamace numai perfecte pentru odihna. In cazul in care calatoriti cu copiii, trebuie sa stiti ca La Palma Studios ofera si un teren de joaca si o piscina separata pentru cei mici.

cazare corfu sidari Palma Studios

Puteti alege dintre 21 de apartamente si studiouri, toate beneficiind de aer conditionat, patio sau balcon, cutie de valori, sufragerie si televizor. De asemenea, toate unitatile de cazare au o mini-bucatarie perfecta pentru o masa rapida. Aceasta include aparatura moderna si un frigider. Exista cinci tipuri de studiouri in cadrul hotelului. Acestea pot acomoda un numar minim de 2 adulti si un numar maxim de 5 adulti. De asemenea, puteti opta si pentru apartamentul cu 2 dormitoare. Acesta poate acomoda maxim 4 adulti si este ideal pentru 2 cupluri sau chiar pentru o familie cu copii.

Internetul wireless este gratuit si puteti beneficia de el in toate zonele publice. Parcarea este de asemenea gratuita pe teritoriul proprietatii. Copiii in varsta de 2 ani si mai putin pot fi cazati gratuit doar daca stau intr-un patut. Paturile suplimentare se taxeaza cu 5 EUR pe noapte si nu puteti include mai mult de un pat suplimentar sau un patut in camera. In cazul in care doriti un pat suplimentar, va trebui sa cereti acest lucru in momentul in care faceti rezervarea.

cazare corfu sidari Palma Studios[symple_callout button_text=”verifica hotel” button_color=”blue” button_url=”http://www.booking.com/hotel/gr/la-palma-studios.html?aid=365862″ button_rel=”nofollow”]La Palma Studios: de la 33 euro[/symple_callout]

In cazul in care doriti sa vizitati orasul Corfu, trebuie sa stiti ca acesta se afla la 35 de kilometri departare de hotel. In cazul in care nu aveti mijloc de transport pana acolo, puteti lasa totul in seama administratiei hotelului si se vor ocupa ei de transferul cu taxiul sau de inchirierea unei masini. Astfel, puteti ajunge si la faimoasa plaja Paleokastritsa, care este la 25 de kilometri departare de La Palma si se remarca prin nisipul deosebit de fin, apa limpede si turcoaz si prin faptul ca este izolata de restul litoralului.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test