Circuit individual Istanbul – Tolo

“Va rog mult sa ma ajutati cu o schitare a unui circuit individual. Dispunem de 10-12 zile doar pentru Grecia, venind de la Istambul. Suntem 2 masini si 8 persoane, dintre care doi copii(9 si11 ani). Am rezervat deja 6 nopti la Tolo (am fost acolo in urma cu 15 ani). De la Istambul la tolo ma gandeam la o oprire de 2 nopti undeva in apropiere de Salonic, la malul marii, dar nu mai departe de 100 km de acesta. Apoi dupa cele 6 nopti la Tolo de unde vom vizita imprejurimile si inclusiv o zi la Atena sa ne intoarcem atingand coasta vestica cu o eventuala oprire la insula Lefkada (2_3 nopti). La finalul circuitului o noapte in apropiere de Meteora. Perioada este finalul lunii august.”

[symple_box color=”gray” text_align=”left” width=”100%” float=”none”] vacanta in grecia Mai jos este raspunsul nostru la intrebarea de aiciVa invit si pe voi sa incercati serviciul nostru, in cazul in care aveti nevoie de ajutor sa va planificati o vacanta in Grecia.

 

 

[/symple_box]

Partea I – pauza in Paralia Katerini:

Istanbul – Salonic – Paralia Katerini (total km: 665, durata aproximativ 6 ore)

Paralia Katerini

[symple_box color=”green” text_align=”left” width=”100%” float=”none”] Cazarea recomandata de noi: Hote Dion hotel parelia katerini fix pe plaja, 3 stele, nota 8.4 pe booking.com !

Despre Paralia Katerini aici: Paralia Katerini.
[/symple_box]

Ca alternativa la Paralia Katerini este Nei Pori, acum depinde de fiecare (despre Nei Pori gasiti informatii aici: Nei Pori).

Partea II – destinatie finala Tolo:

Paralia Katerini – Tolo (total km: 570, durata aproximativ 6 ore)

Partea III – Insula Lefkada:

Tolo – Patra – Lefkada (total km: 370, durata aproximativ 5 ore)

Insula Lefkada

[symple_box color=”green” text_align=”left” width=”100%” float=”none”] Cazarea recomandata de noi:

Milos Studios, Nota 9.3 pe booking.com | Pretul porneste de la 50 euro pe noapte in plin sezon. Hotelul este situat in Agios Nikitas, distanta pana la plaja fiind de aproximativ 150m.

 Villas Pantheon, Nota 8.8 pe booking.com | Este o vila cu apartamente, pretul pentru un apartament de 4 persoane porneste de la 65 euro.

Despre Insula Lefkada, gasesti aici un ghid: Insula Lefkada de la Nord la Sud !
[/symple_box]

Partea IV – Meteora:

Lefkada – Kalambaka (total km: 250, durata aproximativ 3 ore si 30 minute)

Meteora

Atat in Kalambaka cazare Kalambaka, cat si in Kastraki cazare Kastraki gasiti cazari la preturi decente, cu o priveliste minunata asupra manastirilor.

[symple_box color=”gray” text_align=”left” width=”100%” float=”none”]

Meteora – program vizitare si pret intrare

Si acum, va dau cateva date referitor la programul de vizitare si taxa de intrare. Pentru fiecare manastire se percepe o taxa de 3 euro iar programul este urmatorul:

Manastirea Marele Meteoron : zilnic ( inchis Marti): 9.00-17.00
Manastirea Sf Varlaam : zilnic ( inchis joi): 9.00- 16.00
Manastirea Sfintei Treimi : zilnic ( inchis joi) 9.00-17.00
Manstirea Sf Stefan: zilnic ( inhis luni) : 9.00-13.30 si 15.20-17.30
Manastirea Roussanou: zilnic 9.00-18.00
Manastirea Sf Nicolas Anapafsas zilnic ( inchis vineri): 9.00-15.30

Atentie, acesta este doar programul pe timpul verii. Daca doriti sa vizitati manastirile pe timp de iarna, programul se scurteaza cu o ora si se adauga dupa caz inca o zi fara vizite!
[/symple_box]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test