Vremea in Thassos

In acest articol gasiti informatii despre vremea in Thassos de-a lungul timpului. Informatiile sunt stranse de pe site-urile de specialitate. Pentru vremea in Thassos de ieri, azi, maine sau pentru urmatoarele 15 zile va invit sa vizitati site-ul accuweather. Aici am strans date istorice cu mediile temperaturilor din Thassos in intervalul mai-octombrie, atat in aer cat si in apa, pe o statistica facuta in ultimii 5 ani.In felul acesta va puteti ghida usor cam de ce vreme o sa va bucurati pe insula atunci cand va planificati concediul. Folositi tab-urile de mai jos pentru o navigare mai rapida
MaiIunieIulieAugustSeptembrieOctombrie

Vremea in Thassos pentru luna Mai

Grade °CArticole despre Thassos
Temperatura MAXIMA21°CInsula Thassos de la Nord la Sud In acest ghid veti gasi link-uri catre alte articole de prezentare pentru fiecare statiune din Thassos…
Temperatura MINIMA13°C
Temperatura MEDIE17°CCu familia in Thassos Insula Thassos fascineaza romanii de ani buni si este una dintre destinatiile preferate de acestia datorita plajelor ademenitoare, padurilor de pini ce imbraca insula in prospetime
Temperatura Marii (MEDIE)18°C

Vremea in Thassos pentru luna Iunie

Grade °CArticole despre Thassos
Temperatura MAXIMA26°CCazari recomandate in Thassos Vezi cazarile recomandate din Thassos. Inainte sa alegi citeste si parerile celor care au fost acolo !
Temperatura MINIMA17°C
Temperatura MEDIE22°CObiective turistice Thassos Obiectivele turistice din Thassos sunt numeroase si variate iar descrierea de mai jos puncteaza doar cateva dintre ele… citeste ce sa vizitezi si ce nu, unde sunt localizate, preturi intrare
Temperatura Marii (MEDIE)22°C

Vremea in Thassos pentru luna Iulie

Grade °CArticole despre Thassos
Temperatura MAXIMA28°CImpresii din Thassos Citeste impresiile cititorilor nostri care si-au facut vacanta pe insula Thassos. Daca si tu vrei sa scrii impresiile tale asteptam cu mare drag articolul !
Temperatura MINIMA19°C
Temperatura MEDIE24°CThasoss, intrebari si raspunsuri Inainte sa ne adresezi o intrebare te rugam sa verifici acest articol, sunt sanse sa gasesti raspunsul chiar aici !
Temperatura Marii (MEDIE)24°C

Vremea in Thassos pentru luna August

Grade °CArticole despre Thassos
Temperatura MAXIMA28°CDrumul prin Makaza Discutam cu foarte multi cititori pana de curand despre o noua varianta de drum spre Grecia, printr-un punct de frontiera nou deschis, Makaza. In aceasta mini-vacanta de 1 mai l-am testat si noi si venim cu informatii.
Temperatura MINIMA19°C
Temperatura MEDIE24°CBucuresti Thassos cu masina Actualizare Mai 2014
Temperatura Marii (MEDIE)25°C

Vremea in Thassos pentru luna Septembrie

Grade °CArticole despre Thassos
Temperatura MAXIMA24°CPlajele din Thassos Peste 35 de plaje, majoritatea dintre ele acoperite cu nisip, altele cu pietris sau cu pietricele din marmura..
Temperatura MINIMA14°C
Temperatura MEDIE19°CPoze din Thassos Album foto din Insula Thassos.
Temperatura Marii (MEDIE)23°C

Vremea in Thassos pentru luna Octombrie

Grade °CArticole despre Thassos
Temperatura MAXIMA19°CGolden beach Thassos Probabil una din cele mai cautate plaje cand vine vorba de vacanta pe litoral este Golden Beach Thassos.
Temperatura MINIMA11°C
Temperatura MEDIE15°COnly in Thassos Vezi toate elementele specifice acestei insule !
Temperatura Marii (MEDIE)19°C
Vremea in Thassos - Harta Informatii detaliate, grafice, vremea in timp real in Thassos gasiti aici: Vremea in Thassos !
Compară prețurile hotelurilor prin HotelsCombined ! Datorită parteneriatelor cu numeroase agenții de turism online și lanțuri hoteliere, HotelsCombined permite utilizatorilor să caute și să compare tarife de cazare la hotel printr-o simplă căutare. De asemenea, pune la dispoziție recenzii, impresii și evaluări reale pentru hotel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test