Secrets of Thassos: Explorând plajele ascunse și nestematelor insulei

plaje-thassos-marble

Thassos este o insulă grecească plină de farmec și frumusețe naturală, iar pe lângă plajele sale populare și atracțiile turistice, există și o serie de plaje ascunse și nestemate care așteaptă să fie descoperite. În acest articol, ne vom aventura într-o călătorie prin Thassos, explorând unele dintre cele mai secrete și pitorești plaje pe care insula le are de oferit.

  1. Plaja Vathi: Situată într-o mică golfuleț înconjurat de pini, Plaja Vathi este un loc de vis, cu ape turcoaz și nisip fin. Este o plajă greu accesibilă, ceea ce o face și mai specială și puțin aglomerată.
  2. Plaja Livadi: Plaja Livadi este o plajă sălbatică și neamenajată, ascunsă printre stânci și păduri. Cu apele sale cristaline și nisipul auriu, este un loc perfect pentru snorkeling și scufundări.
  3. Plaja Giola: Giola este o piscină naturală situată pe litoral, înconjurată de stânci. Accesul este puțin dificil, dar efortul este răsplătit cu o experiență unică de înot în apele cristaline ale acestei piscine naturale.
  4. Plaja Kekes: Kekes este o plajă mică și sălbatică, situată în partea de sud a insulei. Cu apele sale albastre și nisipul fin, este un loc ideal pentru relaxare și scăpare de aglomerație.
  5. Plaja Notos: Această plajă ascunsă, situată în apropiere de satul Astris, este înconjurată de vegetație și stânci. Notos este un loc liniștit și izolat, perfect pentru cei care caută un refugiu departe de plajele aglomerate.
  6. Plaja Skidia: Skidia este o plajă mică și sălbatică, situată în partea de vest a insulei. Este o plajă puțin cunoscută, în mare parte datorită accesului dificil, dar oferă o atmosferă de liniște și relaxare pentru cei care o descoperă.
  7. Plaja Pefkari: Pefkari este o plajă pitorească și liniștită, înconjurată de pădure de pini. Este un loc minunat pentru a petrece o zi întreagă înconjurat de natură, iar apele sale cristaline sunt ideale pentru snorkeling.
  8. Plaja Koinyra: Koinyra este o plajă sălbatică și neamenajată, situată într-o golfuleț în partea estică a insulei. Cu apele sale albastre și nisipul auriu, este un loc perfect pentru relaxare și explorare într-un cadru natural impresionant.
  9. Plaja Saliara (Marmara): Saliara, cunoscută și sub numele de Plaja Marmara, este o mică plajă ascunsă, cu nisip alb și ape turcoaz. Accesul se face pe un drum forestier, iar plaja este înconjurată de stânci și vegetație, oferind un loc liniștit pentru a vă bucura de soare și mare.
  10. Plaja Trypiti: Trypiti este o plajă sălbatică și izolată, situată în partea de sud a insulei. Este înconjurată de stânci și pădure, iar peștera săpată în stâncă oferă un loc perfect pentru explorare și scufundări.

Insula Thassos, cu peisajele sale naturale uimitoare, oferă o multitudine de plaje ascunse și sălbatice care așteaptă să fie descoperite. Fie că sunteți în căutarea unui loc izolat pentru a vă relaxa și a vă bucura de soare, sau doriți să explorați peșterile și piscinele naturale ale insulei, Thassos are ceva de oferit pentru fiecare. Nu ratați ocazia de a descoperi aceste nestemate ascunse și de a trăi o experiență autentică în timpul călătoriei dvs. în această insulă grecească de smarald.

alte recomandari in thassos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test