Cazare la malul marii in statiunea Kamari la hotel Kamari Beach, Santorini

Hotelul Kamari Beach, cu vedere la Marea Egee pune la dispoziție o zonă cu piscină în aer liber excelentă, amplasată pe malul mării și oferă WiFi gratuit în zonele publice și un mic dejun tip bufet.Camerele Hotelului Kamari Beach sunt spaţioase şi decorate cu gust, iar unele oferă vedere frumoasă la mare. Oaspeții pot începe vacanța într-o manieră relaxantă, cu un mic dejun tip bufet pe terasa însorită. Aceștia își pot verifica e-mail-ul utilizând gratuit conexiunea WiFi în zonele publice.

Zona uluitoare a piscinei în aer liber este un loc minunat pentru relaxare. Oaspeții pot face o baie relaxantă în piscină sau se pot destinde, pur și simplu pe șezlong și pot admira vederea frumoasă la mare. Aceștia pot savura băuturi sau gustări la barul de la piscină.Hotelul Kamari Beach este un loc minunat pentru a aprecia plaja cu nisip negru din Kamari. Oaspeții pot face o plimbare pe plajă sau pot participa la activitățile sportive nautice organizate. Hotelul Kamari Beach poate facilita și închirierea unui autoturism pentru ca oaspeții să exploreze mai în detaliu insula Santorini. În apropiere există o parcare publică gratuită.

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Grecia de Weekend este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Romania. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test