16 Responses

 1. Ionelia January 21, 2014 at 12:46 pm |

  De vis !!! Nu am cuvinte…

 2. alex74 January 21, 2014 at 2:45 pm |

  Am vizitat Skopelos si Skiathos acum 6 ani cand romanii nu stiau ce e aia Grecia, acum vad ca se umple netul cu ele. Nu zic ca este un lucru rau dar va rog frumos sa nu trimiteti toti cocalarii si mancatorii de seminte in acest paradis :) Cel mai mult mi-a placut aceasta insula pentru ca imbina verdele (plantelor pe care in insulele ionice nu le gasesti) cu apa limpede ca lacrima… iti da o senzatie de liniste totala.

 3. Mihaela February 4, 2014 at 2:21 pm |

  F. frumoasa si utila descrierea! Un traseu detaliat Bucuresti- Insula Skiathos, unde pot gasi. As avea nevoie de un sfat: pt.prima vacanta in Grecia, ce ne sfatui sa alegem, Insula Shiathos cazare la vila fara masa, sau Insula Corfu cazare hotel cu ALL. Mentionez ca familia e formata din 2 copii(2 si 11 ani). Care din cele doua insule este m.scumpa. Multumesc!!!!

  Cu respect!

 4. Mary March 13, 2014 at 9:56 am |

  Am vizitat aceasta tara superba de 2 ori anul aceste este a 3 oara si am ales ca destinatie eu si sotul Skiathos care ne incatta foarte mult din imagini si din comentariile pe care leam citit cu miile pe net . Dupa comentarii cred ca va fi o vacanta reusita debia stept vara.

 5. Bianca May 9, 2014 at 8:39 am |

  Ce spui Alex? Ca acum sase ani romanii nu descoperiseara Grecia? Te inseli! Eu am descoperit-o in urma cu 10 ani se de atunci in fiecare vara o aleg pentru concediu. Pur si simplu m-am indragostit de pamantul, muzica si marile Greciei. Creeaza dependenta. Am vazut aproape toate locurile binecuvantate de aici. In Skiathos voi merge poate in vara aceasta sau la anul. Cel mai frumos taram al gerciei mi s-a parut Insula Santorini. Acolo e Paradisul!

 6. Ioana Chiriac May 9, 2014 at 7:00 pm |

  O insula superba. Am rezervari aici pentru luna August. Felicitari pentru site.

 7. Rainy May 13, 2014 at 8:24 am |

  Mare dreptate ai alex74. Am fost in Skiathos, Skopelos si Alonissos. Eu m-am indragstit de Skopelos si asa este, ar fi mare pacat sa ajunga toti cocalarii acolo. Din nefericire in Skiathos intalnesti din ce in ce mai multi, pacat de insula. Pe Skopelos si Alonissos ajung mai greu, e mai pustiu, deci nu are cine sa-i vada si sa-i admire acolo asa ca nu e de ei.

 8. maria May 23, 2014 at 3:02 pm |

  nu va mai faceti griji In Grecia nu am intilnit romani care sa se faca de ris. O fac sirbii cu mult succes. Afara. romanii se poarta exemplar. Din pacate, nu mai afara.

 9. flori June 12, 2014 at 10:22 pm |

  buna ,pt o prima vacanta in Grecia fiind si “luna de miere” ce anume ne recomandati nu avem un buget f mare .o sa mergem cu autocarul am vz diverse oferte care mai de care si multe sfaturi ,mie personal imi place f mult skiathos sau thasos insa sotul meu vrea sa ajungem si in atena .ce ne sfatuiti va multumesc

 10. Daniela August 10, 2014 at 12:52 pm |

  Buna. Noi plecam la inceputul lunii sept in Grecia. Avem rezervare facuta in Skiathos, dar am vrea sa stam 2 nopti in Olympiada si de aici sa plecam spre Volos (fara cazare aici). Suntem doi adulti si un copil de 1 an jumate,o masina cu un consum aprox de 7, pe motorina. As vrea sa stiu cat mai aproape de realitate costul cu transportul ( moto,taxe,daca bebe plateste la feribot) sa stim cum ne facem socotelile. Ne poate ajuta cineva? Multumim anticipat

 11. Daniela August 26, 2014 at 11:34 am |

  multumesc mult! Sa fie :)

Leave a Reply