Unde ne cazam in Thassos ?

case-de-vacanta-thassos-skala-sotiros-1

Există o abundență de articole, ghiduri și recomandări privind cazarea în Thassos, dar întrebarea esențială rămâne: Unde ne cazăm în Thassos? Probabil că, la fel ca mulți alții, vă îndreptați instinctiv către site-uri precum Booking sau similare, începând să căutați opțiunile disponibile. Însă, destul de repede, vă veți da seama de complexitatea și de timpul necesar pentru a filtra prin nenumăratele oferte, pentru a găsi acea cazare perfectă.

Acest articol își propune să vă simplifice căutarea, oferindu-vă o perspectivă clară și concisă asupra celor mai bune locuri de cazare din Thassos.

  • Dacă sunteți în căutarea unei cazări ideale pe plajă în Thassos, vă invităm să consultați direct articolul nostru dedicat: Cazare pe Plaja în Thassos. Acesta oferă detalii amănunțite și acoperă peste 30 de unități de cazare situate chiar pe malul mării din Thassos, oferindu-vă o gamă largă de opțiuni pentru a găsi locul perfect pentru sejurul dumneavoastră.

Unde ne cazam in thassos ?

 

Vila cu plaja privata si piscina in Thassos

Va recomandam o casa spectaculoasa situata in Skala Sotiros. Este vorba despre vila Byblos Mare situata la malul marii, cu plaja privata + piscina. Casa are o capacitate de pana la 10 persoane / 4 dorimitoare in 220 mp. 

case-de-vacanta-thassos-skala-sotiros-2 

5 Case de Vacanta la malul marii in Thassos

In acest articol am incercat sa fac o selectie cu unele dintre cele mai apreciate Case de vacanta din Thassos, situate la malul marii (sau fix langa plaja)

casa-de-vacanta-thassos

 

Apartamente pe plaja recomandate pentru familii cu copii in Thassos

In acest articol am incercat sa fac o selectie cu unele dintre cele mai apreciate Vile/Apartamente din Thassos, situate pe plaja (sau la malul marii). Recomandari pentru cei care calatoresc impreuna cu copii !

unde-sa-ne-cazam-in-thassos 

3 apartamente fix pe plaja in Thassos

In acest articol am incercat sa fac o selectie cu unele dintre cele mai spectaculoase apartamente din Thassos, situate FIX pe plaja (sau cu acces direct la plaja) conform booking.com si tripadvisor.

unde-ne-cazam-in-thassos

 

Cele mai SPECTACULOASE apartamente din Potos – Thassos (I)

In acest articol am incercat sa fac o selectie cu unele dintre cele mai 😍 SPECTACULOASE apartamente din Potos conform booking.com si tripadvisor, dar in acelasi timp am tinut cont de urmatoarele criterii…

unde-ne-cazam-in-thassos

 

Cele mai IEFTINE apartamente din Pefkari – Thassos

In acest articol am incercat sa fac o selectie cu cele mai IEFTINE apartamente din Pefkari conform booking.com, tripadvisor si recenzii primite de la cititorii grecia.de-weekend.ro.

cazare-recomandata-pefkari-thassos-hotel-elegant-1

Daca aveti feedback sau ne puteti recomanda si alte cazari frumoase/spectaculoase va rog sa lasati comentarii sau sa ne scrieti pe email !

Alte recomandari de cazare in Thassos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test