Unde ne cazam in Thassos ?

case-de-vacanta-thassos-skala-sotiros-1

Foarte multe articole, ghiduri si recomandari despre cazarea in Thassos … dar totusi Unde ne cazam in Thassos ? Sunt convins ca deschideti site-ul booking (sau altele) si va apucati sa cautati, la un moment dat va dati seama cat de greu si consumator de timp este ­čÖé

  • Pe site gasiti mai multe variante. Noi am recomandat cazari in ghidul statiunilor, plajelor, insulelor sau separat. 
  • Exista o categorie de articole ghiduri de genul: x case de vacanta in Thassos, top 3 vile in thassos, etc. Aceste articole sunt facute sa castige timp (cum? simplu; am incercat sa punem cele mai relevante poze, descrieri, review-uri si nu in ultimul rand preturile aproximatie)
  • Mai jos facem o selectie cu cateva articole (recomandari de cazare) care (cred eu) nu merita ratate !

Unde ne cazam in thassos ?

 

Vila cu plaja privata si piscina in Thassos

Va recomandam o casa spectaculoasa situata in Skala Sotiros. Este vorba despre vila Byblos Mare situata la malul marii, cu plaja privata + piscina. Casa are o capacitate de pana la 10 persoane / 4 dorimitoare in 220 mp. 

case-de-vacanta-thassos-skala-sotiros-2

 

5 Case de Vacanta la malul marii in Thassos

In acest articol am incercat sa fac o selectie cu unele dintre cele mai apreciate Case de vacanta din Thassos, situate la malul marii (sau fix langa plaja)

casa-de-vacanta-thassos

 

Apartamente pe plaja recomandate pentru familii cu copii in Thassos

In acest articol am incercat sa fac o selectie cu unele dintre cele mai apreciate Vile/Apartamente din Thassos, situate pe plaja (sau la malul marii). Recomandari pentru cei care calatoresc impreuna cu copii !

unde-sa-ne-cazam-in-thassos

 

3 apartamente fix pe plaja in Thassos

In acest articol am incercat sa fac o selectie cu unele dintre cele mai spectaculoase apartamente din Thassos, situate FIX pe plaja (sau cu acces direct la plaja) conform booking.com si tripadvisor.

unde-ne-cazam-in-thassos

 

Cele mai SPECTACULOASE apartamente din Potos ÔÇô Thassos (I)

In acest articol am incercat sa fac o selectie cu unele dintre cele mai ­čśŹ SPECTACULOASE apartamente din Potos conform booking.com si tripadvisor, dar in acelasi timp am tinut cont de urmatoarele criterii…

unde-ne-cazam-in-thassos

 

Cele mai IEFTINE apartamente din Pefkari ÔÇô Thassos

In acest articol am incercat sa fac o selectie cu cele mai IEFTINE apartamente din Pefkari conform booking.com, tripadvisor si recenzii primite de la cititorii grecia.de-weekend.ro.

cazare-recomandata-pefkari-thassos-hotel-elegant-1

Daca aveti feedback sau ne puteti recomanda si alte cazari frumoase/spectaculoase va rog sa lasati comentarii sau sa ne scrieti pe email !

Alte recomandari de cazare in Thassos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test