Sidari, Hotel Akti Aphrodite

Turistii aleg cu un scop precis statiunea Sidari. Aceasta este cea mai populara statiune din nordul insulei Corfu si totodata foarte renumita, datorita stancilor de gresie neobisnuite ( Canal D’Amour). Daca doriti sa va planificati vacanta in aceasta statiune, trebuie sa luati in considerare hotelul Akti Aphrodite, un hotel situat in apropierea plajei, amplasat in mijlocul statiunii. Veti fi intampinati de departe de Yannis si Erica, cuplul care administreaza acest hotel. Gazdele vor face tot ce le sta in putinta pentru ca dumneavoastra sa va simtiti ca in a doua casa, precum spun unele persoane care au fost nu mai putin de 7-8 ori cazate la acest hotel.

Hotel Akti Aphrodite

Va place sa calatoriti cu masina proprie? hotelul benficiaza de locuri de parcare si nu se percepe nicio taxa pentru acestea.

Gasiti un ghid de calatorie cu masina personala aici: Traseu Bucuresti – Corfu.

Daca nu sunteti cu masina personala, puteti inchiria o masina sau o bicicleta din apropiere. In preajma hotelului se afla si o statie de taxi si de autobuz.  In ghidul despre Sidari sunt detaliate si preturile pentru aceste servicii.

Din pacate pentru turistii iubitori de animale, avem o veste neplacuta: conducerea hotelului nu permite accesul cu animale de companie in incinta (dar totusi va sugerez sa intrebati).

Micul dejun este inclus in tariful hotelului, iar datorita optiunii wake up call , efectuata de staff la cererea dumneavoastra, nu puteti rata bucatele traditionale. Pentru cei care totusi isi incep ziua mai tarziu, exista si optiunile oferite de restaurante.

Conducerea hotelului ia in considerare si familiile cu copii, incercand sa le prezinte oferte cat mai convenabile si accesibile. Astfel, copiii sub doi ani nu platesc nimic daca opteaza pentru ocuparea unui patut, iar cei intre 2 si 10 ani vor sta gratuit daca opteaza pentru un pat suplimentar.

Hotel Akti Aphrodite

[symple_box color=”gray” text_align=”left” width=”100%” float=”none”] Ca si plan tarifar, exista trei tipuri de preturi, in functie de camera aleasa. Trebuie luat in considerare faptul ca preturile se majoreaza din extra sezon in sezon, dar diferentele sunt aproape nesemnificative. Pentru o camera single, pretul din extrasezon este de 35 de euro pe camera, iar in sezon 40 de euro. Pentru o camera double, pretul este de 42 de euro/ camera in extrasezon , iar in sezon 45 de euro. Pentru o camera tripla, 55 de euro in extrasezon, iar in sezon 60 de euro. De mentionat este faptul ca plata se face doar in numerar.

[symple_callout button_text=”verifica hotel” button_color=”blue” button_url=”http://www.booking.com/hotel/gr/akti-aphrodite.html?aid=365862″ button_rel=”nofollow”]Mai multe detalii gasiti pe booking:[/symple_callout] [/symple_box]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test