Cazare superba cu optiune allinclusive in zona Hersonissos, insula Creta – Stella Island Luxury Resort & Spa

cazare-creta-stella-island-resort-1

Stella Island Luxury Resort & Spa se află în zona Analipsi, la 5 km de Hersonissos și la 300 m de plaja cu nisip, și oferă un centru spa cu o gamă largă de servicii. Proprietatea are o piscină tip lagună care se întinde de-a lungul complexului.
  • Toate unitățile de cazare au mobilier atractiv și elegant și beneficiază de acces direct la piscina deosebită tip lagună. Pentru un plus de confort, proprietatea asigură articole de toaletă gratuite, halate de baie şi papuci.
  • Pe plajă sunt disponibile gratuit șezlonguri și umbrele de soare.
  • Restaurantul tip bufet amplasat într-un cadru idilic și oferind vedere la piscina complexului servește preparate internaționale și are o terasă de lemn care se prelungește deasupra apei. Aici puteți savura o gamă de specialități delicioase pregătite în bucătăria deschisă, precum și o selecție largă de deserturi și fructe de sezon. De asemenea, vă puteți delecta cu mâncăruri excelente din bucătăria mediteraneeană și cretană la restaurantele complexului, în timp ce barul Cabana oferă o mare varietate de băuturi reconfortante și de gustări ușoare.
  • În plus, aveți la dispoziție numeroase servicii de agrement, precum un centru spa, o piscină, facilități sportive și un centru de fitness. La centrul de fitness se organizează cursuri de yoga și antrenament TRX cu diferite niveluri de dificultate. Oaspeții care doresc să facă exerciții special adaptate pentru ei pot apela la serviciile unui antrenor personal.
  • Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Heraklion, situat la 15 km de Stella Island Luxury Resort & Spa.

Vezi cum arata Stella Island Luxury Resort & Spa

Recenzii Google:

“Dacă trebuie să rezumam șederea noastră la Stella Island Luxury Resort în 2 cuvinte, va fi „prea scurtă”.
A fost doar prea scurt. Am fi putut rămâne acolo încă 2 zile cu ușurință.
Hotelul este absolut superb! Personalul este super serviabil și amabil, mereu bucuros să ajute și cu un zâmbet.
Camerele sunt foarte curate și drăguțe și vă recomand cu adevărat să luați bungaloul peste apă.
Mâncarea la orice restaurant în care am fost a fost delicioasă, inclusiv la snack baruri.
All Inclusive a fost, de asemenea, o alegere grozavă pentru noi. Am mâncat oriunde și oricând am vrut. Băuturile au fost incluse și, de asemenea, alcool (nu toate tipurile de alcool, dar nu părea să avem nicio problemă să obținem ceea ce ne dorim).
Au fost mult mai mult de 2 cuvinte 😂
Ne vom întoarce cu siguranță la acest hotel!
P.S.
Am adăugat o poză cu sala de sport pentru că nu am găsit niciuna online. Sala de sport este, de asemenea, un loc minunat pentru antrenament și aveți, de asemenea, o sală de sport în aer liber cu cursuri zilnice.”
Recenzii Booking:

“Statiunea este uimitoare. Cadru grozav, cameră fantastică cu piscină. Mancarea in toate restaurantele este grozava. Și echipa și conducerea sunt uimitoare, atât de atenți, prietenoși și amintiți-vă ce vă place. Nu este nimic de reproșat acestei stațiuni.”

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

*Grecia de Weekend este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este pur informativ.

*Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test