Cazare in Limenaria la malul marii cu piscina privata, 360ᵒ Luxury View Collection – Adults Only

cazare-limenaria-malul-marii-360-1

Situat în Limenaria, la 2,5 km de plaja Metalia,360ᵒ Luxury View Collection – Adults Only oferă cazare cu WiFi gratuit.

Toate unitățile au aer condiționat, TV cu ecran plat, frigider și baie privată. 360ᵒ Luxury View Collection – Adults Only pune la dispoziție o terasă. Oaspeții se pot relaxa în grădina proprietății.
Recenzie Booking: Tradus de Google

Am petrecut o săptămână la această vilă rafinată. A fost o experiență uimitoare, totul a fost perfect. Priveliștea minunată, vila cu piscine private și mari, cu adevărat grozavă! Gazda foarte prietenoasă și profesionistă, de asemenea. Vă recomandăm cu drag! O vilă cu adevărat de 5 stele! Așteptăm cu nerăbdare să o rezervăm din nou în următorii ani.”
Recenzie Google:

(Tradus de Google) În ciuda faptului că este foarte curat !! Priveliște minunată, pe faleză, calmă !! Camera cu piscină valorează 100% .. !! Loc perfect pentru o vacanță relaxantă !! Să fii în spațiul tău K să te calmezi !! Fata cu un zâmbet K dorind ca K să o întrebe, un serviciu excelent !!
Recomand!!
(Original)
Παρά παρά πολύ καθαρό!! Τρομερή θέα , επάνω στον γκρεμό, ηρεμία!! Το δωμάτιο με την πισίνα αξίζει 100% ..!! Τέλειο μέρος για χαλαρωτικες διακοπές!! Να είσαι στον χώρο σου Κ να ηρεμείς!! Η κοπέλα με χαμόγελο Κ πρόθυμη ότι Κ να της ζητήσεις, εξαιρετική εξυπηρέτηση!!
Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

*Grecia de Weekend este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este pur informativ.

*Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Alte recomandari de cazare in thassos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test