[VIDEO] Vezi cum arata Porto Limnionas din Zakynthos ­čś«

Porto Limnionas, un golf ascuns pe coasta vestic─â a insulei Zakynthos, este o adev─ârat─â ├«nc├óntare pentru c─âut─âtorii de frumuse╚Ťi naturale nealterate. Acest loc, de╚Öi nu mai este at├ót de “ascuns” datorit─â popularit─â╚Ťii sale, ├«╚Öi p─âstreaz─â un farmec s─âlbatic, cu st├ónci abrupte ╚Öi ape ad├ónci ╚Öi limpezi ce invit─â la scufund─âri ╚Öi explor─âri subacvaticeÔÇő.

Ajungerea la acest col╚Ť de paradis nu este tocmai simpl─â, drumul fiind anevoios, cu serpentine care taie prin munte ╚Öi sunt ├«nguste, dar bine ├«ntre╚Ťinute ╚Öi asfaltate. Dup─â ce trece╚Ťi prin satul Agios Leon ╚Öi urma╚Ťi indicatoarele, ve╚Ťi cobor├« pe un drum care duce spre mare, unde ve╚Ťi g─âsi ╚Öi o zon─â de parcare. De aici, c├ó╚Ťiva pa╚Öi ciopli╚Ťi ├«n st├ónc─â v─â vor conduce spre apele cristaline ale acestui fiord impresionant.Apa aici este mai rece comparativ cu alte zone ale insulei, datorit─â influen╚Ťei m─ârii deschise ╚Öi a pe╚Öterilor din apropiere, oferind o experien╚Ť─â de ├«not revigorant─â. Cu toate acestea, recenziile c─âl─âtorilor sugereaz─â c─â zona poate deveni destul de aglomerat─â, deci este recomandat s─â ajunge╚Ťi devreme pentru a v─â asigura un loc bun pentru relaxare ╚Öi scufund─âriÔÇőÔÇő. ╚śi de╚Öi facilit─â╚Ťile turistice nu sunt abundente, recent s-au ad─âugat terase cu ╚Öezlonguri ╚Öi umbrele, de╚Öi num─ârul lor poate fi insuficient ├«n zilele aglomerateÔÇő.

Pentru cei care doresc s─â se r─âcoreasc─â dup─â o zi petrecut─â sub soarele mediteranean, taverna local─â ofer─â o varietate de delicii culinare. Pe╚Öte proasp─ât, salate grece╚Öti, fructe de mare ╚Öi souvlaki, toate acestea pot fi savurate ├«ntr-un decor de vis, cu priveli╚Öti asupra m─ârii ╚Öi pe╚Öterilor din jurÔÇőÔÇő. Experien╚Ťa culinar─â este completat─â de posibilitatea de a m├ónca sub umbra pinilor, ├«ntr-o sal─â confortabil─â sau pe teras─â, totul ├«nso╚Ťit de o panoram─â care ├«╚Ťi taie respira╚ŤiaÔÇő.

Per total, Porto Limnionas este o destina╚Ťie ce merit─â vizitat─â pentru apele sale incredibil de clare, peisajele s─âlbatice ╚Öi experien╚Ťa culinar─â autentic─â, cu toate acestea, preg─âti╚Ťi-v─â pentru o aventur─â chiar ╚Öi ├«n drumul spre aceast─â bijuterie natural─â.

grecia.de-weekend.ro | Destinatii de weekend si vacanta in Grecia ! Peste 300 de ghiduri, impresii si recomandari intr-un singur loccazare recomandata galeria video Zakynthos Ghid turistic Zakynthos

recomandari cazare in zakynthos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test