Traseu Galati Thassos

Nu este prima data cand ni se cer recomandari pentru un traseu spre Thassos din alt oras (nu Bucuresti). De data asta am primit un mesaj pe facebook pentru o recomandare de traseu Galati Thassos si mi s-a parut ca merita un raspuns mai detaliat.

[symple_box color=”gray” text_align=”left” width=”100%” float=”none”]vacanta in greciaMai jos este raspunsul nostru la o intrebare venita pe facebook. Va invit si pe voi sa incercati serviciul nostru, in cazul in care aveti nevoie de ajutor sa va planificati o vacanta in Grecia.

 

 

[/symple_box]

Traseu Galati Thassos

VARIANTA 1: Galati – Slobozia – Calarasi – Silistra (bac) – Shumen – Kamobat (se intra pe autostrada) – Stara Zagora (se iese de pe autostrada) – Dimitrovgrad – Haskovo – Makaza – Komotini (se intra pe autostrada) – Chrisoupoli (se iese de pe autostrada) – Keramoti (ferryboat)

Distanta Galati Thassos: 770 km

Durata: aproximativ 10 ore si 10 minute

traseu galati thassos

Trecerea cu bacul spre Silistra

Pentru informatii corecte sunati la telefon 0722.287.363 | Bac-ul trece din 30 in 30 de minute si preturile sunt: 25 ron / masina si 2 ron persoana (preturile sunt informative si se pot schimba , sunati pentru preturile exacte) – mai multe detalii gasiti aici: Drumul spre Grecia.

Drumul pe portiunea Silistra – Kamobat -> prezinte denivelari dar este practicabil.

VARIANTA 2: Galati – Slobozia – Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Byala – Veliko Tarnovo – Stara Zagora – Dimitrovgrad – Haskovo – Makaza – Komotini (se intra pe autostrada) – Chrisoupoli (se iese de pe autostrada) – Keramoti (ferryboat)

Distanta Galati Thassos: 780 km

Durata: aproximativ 10 ore si 20 minute

Drumul din Bucuresti spre Makaza este detaliat cu lux de amanunt aici: Drumul prin Makaza !

traseu galati thassos

Recoamandarea noastra este sa alegeti varianta 2 a traseului Galati – Thassos -> drumul prin Bucuresti ! Stiu ca nu e usor de trecut prin Bucuresti dar este cel mai bun drum in momentul de fata !

Preturi ferryboat Keramoti – Limenas (Thassos)

Drumul cu ferryboat-ul dureaza doar 30 de minute (am platit 28 € masina + 4 persoane doar dus)

Tip bilet Keramoti – Limenas Kavala – Skala Prinos
Persoana 3.00  4.70 
Copii (5-10 ani) 1.50  2.40 
Autovehicul pana la 4.25 m 16.00  19.00 
Autovehicul peste la 4.25 m 20.00  24.00 
Motocicleta pana 250cc 4.00  5.00 
Motocicleta peste 250cc 5.00  7.00 

Mai multe detalii gasiti direct la ei pe site: http://www.thassos-ferries.gr/romania.html

Vacanta placuta !

cazare thassos

4 thoughts on “Traseu Galati Thassos

 1. roxanamau says:

  Orice traseu ati alege, in niciul caz Makaza. Am stat 3h la coada pentru a ajunge in Grecia. Varianta ok ar fi prin Sofia. Se sta la coada si pe acolo, insa sunt 3 puncte de control fata de unul (de la Makaza) si trecerea e mai rapida. Bafta si concediu placut celor care merg spre Grecia

 2. Alin says:

  Buna ziua,

  este vreo un update la starea drumului din 2017 intre Silistra – Shumen -Yambol ?

  Merci fain in avans!

 3. Ciprian says:

  Buna seara si la multi ani!
  In vara acestui an o sa merg impreuna cu familia in Thassos. Avand si doi copii unul de 12 si unul de 4 ani, as vrea sa fac acest drum cu o oprire pentru o noapte in Bulgaria.
  Rugamintea mea este daca imi puteti recomanda unde as putea pe la jumatatea drumului (varianta 2) sa fac o oprire.

  Multumesc anticipat.

 4. Ecaterina says:

  Bună ziua! În vara acestui an vreu să merg împreună cu familia în Grecia (pt prima oara). Suntem 2 adulți de 42 de ani și doi copii de 9 și respectiv 12 ani. Vrem sa ne recomandați o insulă pt un buget mediu, unde să avem ce vizita și în același timp sa fie animată (terase, cluburi). Vrem sa luam cazare la Vila sau hotel fără mâncare și sa călătorim cu autoturismul de acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test