Hanioti Grandotel Hotel

Hanioti Grandotel Hotel este unul din hotelurile de 4 stele de pe bratul Kassandra ( Halkidiki ). Ca orice persoana care isi organizaeaza concediu cu mult timp inainte si plateste pentru un hotel de 4 stele, ma asteptam sa si primesc conditii si facilitatile pentru care am platit. Hanioti Grandotel Hotel – 5.2 pe booking.com (o nota meritata).

[symple_box color=”gray” text_align=”left” width=”100%” float=”none”] Am scris si in ghidul Hanioti despre Hanioti Grandotel Hotel !

Citeste toate ghidurile despre Halkidiki: Ghid turistic Halkidiki !
[/symple_box]

Hanioti Grandotel Hotel

Singurul atu pe care il are Hanioti Grandotel Hotel este amplasarea direct pe plaja Hanioti, cu o priveliste minunata spre mare, in rest hotelul este o dezamagire.

[symple_box color=”green” text_align=”left” width=”100%” float=”none”] Pe baza experientei noastre am scris o pagina detaliata, in care prezentam cateva sfaturi de calatorie pentru a evita surprizele neplacute din viitoarea voastra vacanta in Grecia. Va invitam sa le cititi cu atentie: Sfaturi calatorie Grecia. Daca aveti intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati.
[/symple_box]

In primul rand, camera in care eu si sotul meu am fost cazati a fost mica, mobilata extrem de modest, iar mobilierul este destul de uzat.

Aerul conditionat a functionat extrem de zgomotos.

In baie, cabina de dus nu se inchidea corespunzator, iar instalatiile pareau destul de vechi ( poate in felul asta se explica mirosurile dezagrabile care veneau din cand in cand de pe canalizarea din baie ).

Oglinda din baie era pozitionata la o inaltime mare, incat la 1,6 m ai mei, nu reuseam sa o folosesc.

In cursul serii apa fierbinte nu mai e chiar atat de fierbinte.

Micul dejun – a fost destul de bun in primele 2 dimineti, dar fructele au fost cam putine avand in vedere ca era totusi sezonul lor.

In celelalte dimineti felurile de mancare au inceput sa se repete si uneori primeam mancarea neconsumata cu o zi inainte (nu am nicio problema cu repetatul mancarii dar totusi sa nu ne dea mancare de acum doua zile).

Celelalte facilitati lasa mult de dorit pentru un hotel de 4 stele. Mi se pare inaccesibil ca parcarea sa se plateasca ( am platit pe zi 10 euro ) iar internetul este platit la ora.

Piscina este foarte mica, iar personalul este dezagreabil. De fiecare data cand am mers in Grecia, am avut norocul sa intalnesc persoane zambitoare si dornice sa te ajute. Poate faptul ca aici proprietarul este rus si nu are acel fel de a fi al grecilor, conteaza.

Plaja privata a hotelului este mica si aglomerata. E practic imposibil sa ai intimitate cand sezlongurile sunt aproape lipite unele de altele. Daca vrei sa iti petreci ziua la plaja , in fata hotelului, ar fi bine sa te trezesti in jur de 6 dimineata pentru a ocupa sezloguri.

Trangand linie, cu greu as da 3 stele acestui Hanioti Grandotel Hotel ( chiar si in conditiile in care nu sunt o persoana foarte pretentioasa).

Impresiile Danei in Hanioti Halkidiki, Septembrie 2013 

[symple_box color=”green” text_align=”left” width=”100%” float=”none”] Recomandarea noastra

Renaissance Hanioti Resort – tot 4 stele dar meritate

Hilltop – 3 stele

Verificati booking.com, hotelscombined, tripadvisor si evident grecia.de-weekend.ro inainte de orice rezervare pentru a evita unitatile de cazare asemanatoare cu Hanioti Grandotel Hotel si a avea o vacanta linistita 😉
[/symple_box]

Mai multe impresii gasiti aici: Impresii din Halkidiki.

Scris de Dana.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test