Fanari Grecia

fanari-grecia-cazare-recomandata-1

Fanari, o statiune situată în apropiere de Keramoti, Grecia, este o destinație populară pentru turiștii care caută un amestec de plaje frumoase, istorie și cultură, precum și opțiuni de divertisment. Iată un ghid pentru a vă ajuta să vă planificați vacanța în Fanari Grecia !

De ce vacanta in fanari grecia ?

 • Plaje: Fanari este renumit pentru plajele sale frumoase și curate. Plaja Fanari este una dintre cele mai populare plaje și oferă o varietate de activități, cum ar fi închirierea de sezlonguri și umbrele, precum și sporturi nautice. Alte plaje populare din apropiere sunt Plaja Kalithea și Plaja Kavala.
 • Istorie și cultură: Fanari este acasă la mai multe situri istorice și culturale, cum ar fi Biserica Sf. Nicolae și Muzeul Fanari. Acestea oferă o privire fascinantă asupra istoriei și culturii regiunii.
 • Distractie : Fanari oferă o varietate de opțiuni de divertisment, cum ar fi baruri și cluburi de noapte, precum și restaurante și taverne. Strada centrala din Fanari este un loc popular pentru a savura o băutură sau a dansa pana dimineata.
 • Shopping: Fanari este acasă la o varietate de magazine și piețe unde puteți găsi suveniruri unice și articole de artizanat. Bazarul din Fanari este unul dintre cele mai populare locuri pentru a cumpăra produse locale.
 • Excursii: Fanari este un punct de plecare excelent pentru excursii în alte zone din jur, cum ar fi Keramoti și Thassos. Puteți opta pentru o plimbare cu barca, sau inchirierea unei masini pentru a explora imprejurimile.

Ați putea să vă planificați vacanța în Fanari pentru a vă bucura de plajele sale frumoase, de istoria și cultura regiunii, precum și de opțiunile de divertisment și cumpărături.cum ajungem in fanari ?

Pentru a ajunge in Fanari cu mașina personală, puteți urma acest traseu:

 1. Distanta din Bucuresti la Fanari Grecia este de aproximativ 500km (7 ore 30 minute)
 2. De la Bucuresti sau orice alta oras din Romania, ajungeti la Giurgiu – Ruse (Bulgaria)
 3. După ce ați trecut granița, puteți continua să urmați drumul principal spre orașul Svilengrad, unde puteți lua autostrada E80 spre orașul Komotini.
 4. După ce ați ajuns la Komotini, puteți lua drumul E90 spre orașul Kavala.
 5. După ce ați ajuns la Kavala, puteți lua drumul național spre Keramoti și apoi urmați indicatoarele către Fanari.

Este important să aveți în vedere că există taxe de drum și limitări de viteză în Grecia, asigurați-vă că respectați regulile de circulație și că aveți asigurare și documente valide. Ar fi bine să verificați starea drumurilor înainte de a porni la drum, pentru a evita eventualele probleme sau intarzieri.

ce plaje avem in zona fanari ?

 • Plaja Fanari: este una dintre cele mai populare plaje din Fanari. Plaja este lungă și largă, cu nisip fin și apă limpede. Este un loc popular pentru a se bronza, a face plajă sau a practica sporturi nautice precum înot sau caiac.

 • Plaja Kalithea: este o plajă mică, dar frumoasă, situată în apropiere de centru orașului. Este o plajă mică și intimă, cu nisip fin și apă limpede. Este un loc popular pentru a se relaxa sau a face snorkeling.

 • Plaja Kavala: este o plajă mai lungă și mai largă, situată în apropiere de statiunea Kavala. Plaja este lungă și largă, cu nisip fin și apă limpede. Este un loc popular pentru a se bronza, a face plajă sau a practica sporturi nautice precum înot sau caiac.

 • Plaja Keramoti: este o plajă lungă și largă, situată în apropiere de orașul Keramoti. Plaja este lungă și largă, cu nisip fin și apă limpede. Este un loc popular pentru a se bronza, a face plajă sau a practica sporturi nautice precum înot sau caiac.cazare recomandata in fanari grecia

Garden Rooms

Situată la 12 km de Porto Lagos, Garden Rooms oferă o grădină, terasă și cazare cu balcon și WiFi gratuit. Unitatea de cazare are aer condiționat, chicinetă utilată complet, TV cu ecran plat și baie privată cu duș și uscător de păr. De asemenea, există un frigider, plită, cană fierbător și aparat de cafea.

Recenzie Booking: „Gazdele amabile,ne-au servit cu fructe,prăjituri. Totul este curat,îngrijit iar gazda te ajuta in tot ce ai nevoie.”

fanari-grecia-cazare-recomandata-1
Rezervari online

Angela Apartments & Studio

Angela Apartments & Studio are WiFi gratuit, terasă și grădină, fiind situată în Fanárion, la 12 km de Porto Lagos și la 500 de metri de plaja Fanari.

Recenzie Booking: “A fost un sejur de vis,locația și gazdele minunate!Un sat de pescari,iar plaja Arogi la 2 km de locație! O plajă cu nisip extrem de fin,una dintre cele mai frumoase si curate pe care le-am vizitat până acum !”

“„A fost un sejur de vis,locația și gazdele minunate!Un sat de pescari,iar plaja Arogi la 2 km de locație! O plajă cu nisip extrem de fin,una dintre cele mai frumoase si curate pe care le-am vizitat până acum !””

fanaria-grecia-cazare
rezervari online

Excursii optionale din fanari

Există o varietate de excursii pe care le puteți face din stațiunea Fanari din Grecia, care vă vor permite să vedeți cele mai frumoase locuri din jurul zonei. Unele dintre cele mai populare excursii din Fanari sunt:

 • Excursie pe insula Thassos: Aceasta este o excursie de o zi la insula Thassos, care este situată la numai 15 minute cu feribotul de Fanari. Insula este cunoscută pentru plajele sale frumoase, apele cristaline și peisajele pitorești.
 • Excursie la Salonic: Aceasta este o excursie de o zi la Salonic, a doua cea mai mare oraș din Grecia, situat la aproximativ 90 de minute de Fanari. Salonic este cunoscut pentru istoria sa bogată și pentru arhitectura sa impresionanta.
 • Excursie la Keramoti: Keramoti este un oraș mic situat la aproximativ 20 de minute de Fanari. Acesta este cunoscut pentru plajele sale frumoase și pentru portul său turistic.
 • Excursie la Kavala: Kavala este un oraș situat la aproximativ 30 de minute de Fanari. Este cunoscut pentru istoria sa bogată și pentru vechile sale fortificații.
 • Excursie la Muntele Athos: este una dintre cele mai populare excursii din Fanari, care vă va permite să vedeți una dintre cele mai sfinte locații ale Ortodoxieialte ghiduri - grecia continentala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test