Cazare €140 – recomandare pentru familii cu copii în Limenaria – Blue View 💙

cazare-familii-blue-view-limenaria-thassos-1

Blue View se află în orașul Limenaria, la 900 m de plaja Metalia, și oferă camere cu aer condiționat. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

  • Pensiunea are o piscină sezonieră în aer liber și vedere la mare, iar oaspeții pot lua masa la restaurant. Parcarea privată a proprietății este gratuită.
  • Toate camerele sunt dotate cu TV. Facilitățile suplimentare includ papuci și uscător de păr.
  • Oaspeţii pot juca darts la pensiune. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Kavala Megas Alexandros, situat la 33 km de proprietate.
  • Acesta este locul preferat de turiștii din Limenaria, conform comentariilor independente.

Familiile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,7 pentru un sejur cu copiii.cazare-familii-blue-view-limenaria-thassos-3

„Ne-a plăcut totul la Blue View, personalul a fost minunat, întotdeauna prietenos și întotdeauna atent cu ceea ce am solicitat și ne-am dorit. Am primit chiar și un upgrade la camera noastră, care era o cameră cu o vedere minunată la mare. Cu siguranță aș recomanda mâncarea aici, aici am avut cele mai bune mese și deserturi din oraș. Salutări bucătarului, ne-a plăcut tot ce am mâncat !! Camerele sunt confortabile, curățate la punct, în fiecare zi a sejurului nostru. Cu siguranță vom veni din nou!”

Vezi mai multe detalii

Alte cazari in thassosLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test