Casă de vacanţă recomandată familiilor cu copii (€ 130) pe plajă în Potos, Thassos !

casa-de-vacanta-plaja-potos-thassos-recomandata-familii-copii-1

Situat în stațiunea Potos din regiunea Thasos, MALAMA S BEACH HOUSE oferă unități de cazare cu parcare privată gratuită.

  • Unitățile de cazare au aer condiționat, podea cu parchet, TV cu ecran plat, dulap, living, bucătărie utilată, baie privată, patio și vedere la grădină.
  • De asemenea, acestea includ frigider, cuptor, plită, fierbător și aparat de cafea.
  • Apartamentul are grădină și terasă.
  • Plaja Rosogremos este situată la 2,3 km de MALAMA S BEACH HOUSE.
  • Acesta este locul preferat de turiștii din Potos, conform comentariilor independente.

Familiile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 10 pentru un sejur cu copiii.casa-de-vacanta-plaja-potos-thassos-recomandata-familii-copii-3

„Locatia excelenta, parcare gratuita, amabilitatea gazdei, confortul paturilor, privelistea, o plaja micuta in fata casei, casa mobilata modern, curatenie, bucatarie echipata complet si am primit si o sticla de vin de bun venit. Excellent location, free parking, kindness of the host, comfort of beds, view, a small beach in front of the house, modernly furnished house, cleanliness, fully equipped kitchen and we also received a welcome bottle of white wine.”

casa-de-vacanta-plaja-potos-thassos-recomandata-familii-copii-2


„Locația este absolut perfectă, cu vedere la mare, la aproximativ 30 de metri de plajă. Garsoniera are toate facilitățile necesare și electrocasnice noi care ne fac să ne simțim ca acasă. Mulțumesc Eleni pentru primirea călduroasă și pentru ziua suplimentară gratuită oferită. Ne-am bucurat de fiecare moment aici, așa că vă recomandăm cu mare drag Malama s Beach House !!”

Vezi mai multe detalii

alte cazari recomandate in thassos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test