Apartament la malul marii 🌊 cu 2 dormitoare pentru 5 persoane de la €60 in Potos, Thassos 🏝️

apartament-2-dormitoare-potos-thassos-1

Stațiunea Potos este o destinație populară pentru turiștii care vizitează insula grecească Thassos. Situată în partea de sud-vest a insulei, Potos oferă o combinație perfectă între frumusețea naturală a insulei și facilitățile moderne de agrement.

Plajele din Potos sunt cele mai mari atracții ale stațiunii, cu nisip fin și ape cristaline. Plaja Potos Beach este cea mai populară, dar și alte plaje frumoase, cum ar fi San Antonio Beach sau Psili Ammos Beach, sunt la scurtă distanță.

Potos este o stațiune vibrantă, cu multe magazine, baruri și taverne care oferă o varietate de opțiuni pentru gustul fiecăruia. Există și o piață locală unde turiștii pot cumpăra produse tradiționale, precum miere, ulei de măsline și brânzeturi.

cazare in potos la D&D studios

Unul dintre bestsellerurile booking în Potos!

  • D&d Holiday Studios se află în Potos și oferă o grădină și terasă.
  • Acest apartament oferă acces gratuit la internet WiFi.
  • Limenas se află la 21 km de proprietate.
  • Acesta este locul preferat de turiștii din Potos, conform comentariilor independente.apartament-2-dormitoare-potos-thassos-3
apartament-2-dormitoare-potos-thassos-2
„Suntem foarte încântați că am ales această cazare pe insula Thassos. Insula este fantastică, orașul Potos este un loc prietenos cu turiștii, iar apartamentul D&D este un loc plăcut, confortabil și minunat. Ne-au plăcut grădina, bucătăria bine utilată, camerele curate. Apartamentul este aproape de toate, plajele sunt la 30 și 50 de metri distanță, restaurantele sunt, de asemenea, la îndemână. Dar cel mai bun a fost bunătatea gazdelor Dora și Dimitri. Cu siguranță vom reveni aici anul viitor! Multumesc pentru tot!!”

Vezi mai multe detalii

Alte recomandari in thassos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test