Agios Nikitas, Milos Studio

Complexul de apartamente Milos Studio se afla in satul Agios Nikitas de pe insula Lefkada, incarcata de istorie, cu o pozitie strategica fata de trei dintre principalele plaje de pe insula: Kathisma, Pefkoulia, Egremni (100-300 m) si fata de orasul Lefkada (12 km). Locatia va pune la dispozitie 12 apartamente pentru doi sau trei adulti.

Plaja Kathisma

 

Spatiul este bine gandit, apartamentele fiind dotate cu baie proprie si o chicineta utilate cu toate cele necesare, de la ustensile, frigider, plita si fierbator, pana la produse de igiena, iar din balcon privelistea se deschide spre Marea Ionica sau spre gradina care inconjoara cladirea. Proprietarii au aranjat apartamentele intr-un mod cat mai confortabil, neabatandu-se de la regulile unui spatiu cald si prietenos. Inca de la intrarea in camera te impresioneaza luminozitatea si culorile pastel care fac trecerea, natural si firesc, spre albastrul de azur al marii sau spre verdele vioi al gradinii de vara. Poate cea mai mare calitate a acestor apartamente este curatenia care domneste peste tot, castigandu-ti astfel increderea si fiind o garantie de fidelizare a clientilor.

Persoane discrete, proprietarii complexului sunt gata sa-ti dea o mana de ajutor sau un sfat oricand este nevoie, fara a fi insistenti; dimpotriva, ai o senzație de acasa, de spatiu privat si intimitate. Atmosfera este una linistita si tihnita, un loc unde te poti detasa de cotidian. In plus, accesul la Internet este gratuit atat in interiorul apartamentelor, cat si in gradina, iar proprietarii ofera spre inchiriere biciclete cu care poti exploata imprejurimile, in cazul in care nu ai inchiriat o masina de la numeroasele firme de profil existente. Daca esti un fan al masinii, nu trebuie sa-ti faci griji pentru parcare, in apropierea Complexului existand o parcare publica si gratuita.

Exista numeroase posibilitati de a experimenta spiritul grecesc intr-un mod autentic: poti gusta produse proaspete, gatite traditional in tavernele din sat, deschise pana tarziu in noapte. Acolo te poti ascunde de soarele nemilos sau poti intra in vorba cu localnicii recunoscuti pentru amabilitatea si deschiderea pe care o arata turistilor.

Satul Agios Nikitas este singura regiune a insulei care are deschidere lina spre mare, existand numeroase stradute inguste si pietruite care serpuiesc pana la malul marii, trecand pe langa restaurante si magazine de unde puteti cumpara fructe proaspete sau suveniruri.

Fie ca-ti plac plajele moderne, cu terase, muzica traditionala si zumzet de voci, sau cele ascunse, salbatice si linistite, in Agios Nikitas oferta este diversificata si pe placul tuturor, costurile fiind, de asemenea, accesibile, fara a se face rabat de la calitate.
In orasul capitala a insulei, Lefkada, puteti ajunge usor cu masina sau cu mijloacele de transport in comun si va puteti bucura de muzee, biserici, gradini luxuriante si peisaje de coasta si muntoase deosebite.

 

cazare lefkada milos studios

Complexul de apartamente Milos Studio este deschis de la sfarsitul lui aprilie pana la sfarsitul lunii septembrie, iar numarul maxim de vizitatori este asteptat in iulie si august. Recomandarea noastra este sa faceti rezervarile din timp.

Rezervari Online

Cazare recomandata in lefkada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test