🏨 Suită de familie recomandată pentru 2 adulţi și 2 copii 👨‍👨‍👧‍👦 în Potos la Hotel Atrium – Thassos

hotell-atrium-potos-thassos-1

Stațiunea Potos este situată pe insula grecească Thassos, în partea de sud-vest a insulei. Este o destinație populară pentru familii cu copii datorită plajelor sale cu nisip fin și apele cristaline, dar și datorită numeroaselor facilități și activități pentru copii.

Una dintre cele mai populare plaje din Potos este plaja Potos Beach, care este foarte bine amenajată cu șezlonguri și umbrele de soare, facilități pentru sporturi nautice și un club de plajă pentru copii. De asemenea, în apropiere se găsesc și alte plaje frumoase, cum ar fi San Antonio Beach sau Psili Ammos Beach.

cazare recomandata la hotel atrium, potos






Hotelul Atrium Thassos este situat lângă plajă, la 600 de metri de satul Potos şi este înconjurat de vegetaţie luxuriantă. Are piscină, centru de fitness, săli de tratamente, saună şi Wi-Fi gratuit. Camerele oferă vedere la grădină, la piscină sau la mare de la balconul lor.

  • Amenajate elegant, toate spaţiile de cazare de la Atrium Hotel Thassos au aer condiţionat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, minibar şi seif. Fiecare are baie cu uscător de păr. Unele sunt dispuse pe două niveluri.
  • Restaurantul Olive Garden, situat lângă o livadă de măslini, serveşte un mic dejun tip bufet şi preparate din bucătăria mediteraneană, în timp ce o tavernă à la carte oferă preparate din fructe de mare pe malul mării. Oaspeţii pot să savureze băuturi după cină la barul Captain’s, în timp ce privesc spre malul mării.
  • Există un loc de joacă şi piscină pentru copii. Recepţia cu program nonstop poate să ofere asistenţă pentru închirieri auto şi de biciclete. Şezlonguri şi umbrele de soare gratuite înconjoară piscina şi zona de plajă.
  • Centrul oraşului Thassos şi portul Limenas se află la 42 km de hotelul de 4 stele Atrium Hotel Thassos. La hotel se găseşte o parcare privată gratuită.
  • Acesta este locul preferat de turiștii din Potos, conform comentariilor independente.

Familiile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,2 pentru un sejur cu copiii.

cazari recomandate familii cu copii

“Mi-a plăcut tot. Locația foarte liniștită, f bine poziționată, la 5 minute de mers pe jos, față de Potos. Plaja hotelului cu nisip fin, intrare lină în apă, fără pietre o face ideală pentru copii. Hotelul se află aproape de multe plaje renumite din Thassos. Camera spațioasă, cu balcon și mobilier nou. Personal binevoitor, amabil, mereu cu zâmbetul pe buze, gata oricând să te ajute. Curățenie, liniște, discreție. Hotelul dispune de 2 piscine, copii și adulți, bine întreținute. Terase, balansoare, leagăne, multe flori, verdeață toate te îmbie la odihnă și relaxare .”

Rezervă-ți cazarea acum!






Alte cazari recomandate in thassos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

theory test